Kerekesszékes barátnőjén segítene az 1perc és nyersz! játékosa

Forrás: RTL Klub -
győztes játékos kerekesszék nyeremény barátnő Egy perc és nyersz segítség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfő este startol az RTL Klub ügyességi vetélkedőjének legújabb évada. A tét nem kicsi, a versenyzők akár 10 millió forinttal térhetnek haza az ország kedvenc családi game show-jának stúdiójából.

A 21 éves műkörmös-manikűrös Barsi Lilla is versenybe száll, hogy barátnőjének segíthessen.

Balázs és Barsi Lilla Forrás: RTL Klub

„Középiskolás korunk óta, 7 éve ismerjük egymást mi négyen, és akkor alakult ki ez a baráti társaság" – meséli Lilla.

„Néhány éve Betti motorozott egy barátjával és Alsónémediben kikanyarodott eléjük egy tanuló vezető. A fékezés erejétől repült le Betti, súlyosan megsérült, eltört a bal combcsontja, a jobb könyöke, amit a mai napig nem tud használni, ki kellett venni a lépét, a májának egy darabját, több bordája eltört, és sérültek a gerinccsigolyái, ami a legsúlyosabb mindezek közül. Betti azóta ágyhoz és tolókocsihoz van kötve."

Lilla barátnője Betti Forrás: RTL Klub

A lányok azonban igyekeznek minél több időt együtt tölteni, Lilla azt is elárulta, külön ügyelnek arra, hogy ne múljon el úgy pár hét, hogy ne csináljanak közös programot. Nem változott ez a baleset óta sem, így Lillát mindhárman elkísérik az 1 perc és nyersz! stúdiójába.

„Több dologra is szeretnénk gyűjteni. Kellene egy ágyból kiemelő szerkezet, ami megkönnyítené ezt a nehéz folyamatot. Van egy eszköz, ami arra jó, hogy a lábizmait masszírozza, és egy joystickos kerekes szék is jól jönne, hiszen nem működik a jobb karja. Ha egymillió forintot sikerülne nyernem, már az nagy segítség lenne" – árulta el Lilla, aki keményen készült, hogy a legjobb formáját hozza majd Sebestyén Balázs műsorában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.