Visszatér a TV2-höz Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
TV2 műsorvezető Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptembertől 21-től újra a TV2 műsorvezetői csapatát erősíti Vujity Tvrtko.

"Nagy örömmel térek vissza az anyacsatornámhoz. Kicsit úgy érzem, mintha el sem mentem volna. Sok el nem mesélt történet, sok be nem mutatott hős vár még rám" – nyilatkozta Tvrtko, akivel további tervei is vannak a TV2 Csoportnak.

Forrás: TV2


A Mokka műsorvezetői csapatát a jövőben Czippán Anett, Demcsák Zsuzsa, Kárász Róbert, Pachmann Péter és Vujity Tvrtko alkotják.

Így készül a világversenyre Kiss Daniella szépségkirálynőhttp://www.life.hu/sztarok/20150910-kiss-daniella-keszul-a-miss-world-vilagversenyre.htmlMagyarország szépe a testét és a szellemét is edzi a nagy megmérettetésre, edzője pedig olyan szigorú vele, hogy a lány már a közösségi oldalán sem mer becsekkolni étterembe vagy cukrászdába, nehogy rátelefonáljanak, hogy felróják neki a "bűnözést". TV + Sztárok--Százmilliókat költött gyémántra Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20150909-szazmilliokat-koltott-gyemantra-vajna-timi-andy-vajna-felesege.htmlAhogy már írtunk róla, Vajna Timi az üzlettársával gyémántkereskedést nyitott. Azt mondja, kitanulná a szakmát, sőt, saját kollekcióval is előrukkol. TV + SztárokOrigoNem maradnak Kasza-show nélkül a rajongókhttp://www.life.hu/sztarok/20150909-kasza-tibi-a-facebookon-csinal-showt-a-rajongoinak.htmlNagykoncert, online televíziózás, és tavasszal egy új műsor. Ezek a tervei Kasza Tibinek a következő időszakra. TV + Sztárok--Megszakította kapcsolatát rajongóival Gombos Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20150903-megszakitotta-kapcsolatat-rajongoival-gombos-edina-torolte-hivatalos-profiljanak-regisztraciojat-a.htmlTörölte vagy felfüggesztette facebookos rajongói oldalát Gombos Edina. Azt mondja, most a családjára szeretne koncentrálni. TV + SztárokOrigoAlekosztól 500 ezer forintért venne spermát Gáspár Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20150902-alekosztol-500-ezer-forintert-venne-spermat-gaspar-gyozo.htmlElképesztően furcsa kéréssel állt Gáspár Győzi Alekosz elé. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú a The Ting Tings duóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20150815-exkluziv-interju-a-the-ting-tings-duoval-a-szigeten.htmlA Life.hu stábja mindennap kint van a Szigeten, és lencse-, illetve mikrofonvégre kapják a legérdekesebb előadókat és a bulizni vágyó celebeket. Riporterünk ezúttal a The Ting Tings-duót faggatta a fesztiválturnéról, az új albumukról, hogy miként érzik magukat Budapesten.TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.