Hajdú Steve is beleveti magát a gasztronómiába

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
színész gasztronómia Hajdú Steve
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Heti Hetes sztárja, Hajdú Steve mindig is szerette a kihívásokat, így nem túl meglepő, hogy megint talált magának valami újat.

Hajdú Steve 14 éve él házasságban, felesége, Alexandra angol származású. A pár gyakran tartózkodik a szigetországban, így a színész szép lassan megkedvelte az angol konyhát. Nem is érti, hogy miért rossz a külföldiek véleménye az angol ételekről. Hogy ez a kép némileg megváltozzon, legalább is a magyarok körében, az autentikus angol konyha bemutatását tervezi szakácskönyv formájában.

Az angol konyhát nagyon lehúzzák, szörnyülködnek, hogy nem találni ízletes ételt. Mivel én egy angol lánnyal vagyok házas immár 14 éve, rengeteget járok Angliába, és tudom, hogy nagyon finom az angol kaja. Azt tervezem, hogy - mintegy missziót teljesítve -, bemutatom az angol konyhát a magyaroknak úgy, ahogyan velem ismertette meg az apósom. Például egyik nagy kedvencét, egy speciális birkaételt, vagy az anyósom isteni pudingját. A fish and chips szakszerű elkészítését - azt, hogy a fehér tőkehalhoz pontosan milyen sörtésztát kell használni - a feleségem nagybátyja mutatta meg. Ezt a helyben felszívott tudást, amit a feleségem rokonai átadtak, szeretném egy könyv formájában közkinccsé tenni olvasmányos és vidám formában" – mesélte Steve, aki abban reménykedett, hogy karácsony előtt sikerül piacra dobnia a művet, de ez nem jött össze.

Forrás: Life.hu

„Sajnos nem lesz rá elég időm, mert nincsenek jó fotóim. Muszáj a helyszínre utazni, és a könyv tematikája szerint megfotózni az ételeket. Az apósomat például azon a tengerparton képzelem el, ahol a birka legeli a sós tőzeget, amitől ízletesebb lesz a húsa. Nem gondolom, hogy az olvasók itthon nem tudnak majd olyan alapanyagokat beszerezni, amik szükségesek a fenséges ízekhez. Ez ma már nem probléma itthon, ugyanis nagyon jó minőségű angol marha- vagy bárányhúst is be lehet szerezni. Halat pedig a halpiacon frisset árulnak, tehát nem is olyan ördöngösség ízletes, angol ételt készíteni.”

Vendégségbe hívták Erdőhegyi Brigittát, végül főznie kellett http://www.life.hu/sztarok/20150910-vendegsegbe-hivtak-erdohegyi-brigittat-vegul-kotenyt-kapott-a-nyakaba-es-foznie-kellett.htmlErdőhegyi Brigitta főzőtudománya azóta legendás, amióta a Hal a tortán című műsorban élőben bemutatta, mennyire idegen tőle a konyha. Az énekesnő azóta rettegett attól, hogy újból kamerák előtt köt ki a nem létező főzőtudományával. TV + SztárokOrigoVölgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigoTrokán Nóra nehezített futást választott http://www.life.hu/sztarok/20150907-trokan-nora-es-kocsis-tibor-nehezitett-futast-valasztott-a-runway-run-futoversenyen.htmlA hétvégén kilencszázan futottak a repülőtéri betonon, köztük két közismert művész. Ők szokatlan módon vágtak neki a nem mindennapi futópályának.TV + SztárokOrigoÍgy parodizálja az Irigy Hónaljmirigy a Wellhello legnagyobb slágerét http://www.life.hu/sztarok/20150907-igy-parodizalja-az-irigy-honaljmirigy-a-wellhello-legnagyobb-slageret-a-rakpart-cimu-szamot.htmlKeményen kapja az ívet Fluor Tomi és Diaz az Irigy Hónaljmirigy legújabb paródiájában, ahol a fiúk legnépszerűbb slágerét, a Rakpartot vették célkeresztbe. TV + SztárokFotó: Szabó Balázs/Life.huSzellő István új párjával, Gubik Ágnessel bulizotthttp://www.life.hu/sztarok/20150904-szello-istvan-uj-parjaval-gubik-agnessel-bulizott-az-rtl-klub-sajtotajekoztatojan.htmlMájusban robbant a bomba, hogy az évek óta egyedül élő Szellő István újból szerelmes. Új párja egy kolléganője, a szintén az RTL Klubnál dolgozó Gubik Ágnes színésznő, akivel együtt mulattak a csatorna 18. születésnapján.TV + Sztárok--Ian Somerhalder végleg elhagyja a Vámpírnaplók csapatát? http://www.life.hu/sztarok/20150902-ian-somerhalder-damon-salvatore-vegleg-elhagyja-a-vampirnaplok-csapatat.htmlA rajongók legnagyobb bánatára már nem sokáig láthatjuk a dögös színészt a sorozatban: úgy tűnik, hamarosan búcsút int Damon Salvatore szerepének.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.