műsorvezető Istenes Bence Vigyél el! RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Istenes Bence Kölnben töltött néhány napot, a német Vigyél el! forgatásán járt. Az Origónak elmondta, hogy a randishow külföldi változata csak néhány dologban különbözik a magyar verziótól, azt viszont furcsa volt látni, hogy más boronálja össze a párokat a stúdióban.

Az RTL Klubon szeptemberben startolt a Vigyél el!, Németországban azonban már a harmadik szériát veszi fel a stáb. "Mivel mi is most tanultunk bele a formátumba, nálunk kicsit lassabb tempóban haladt a forgatás, de lényegében minden ugyanúgy néz ki, mint az itthoniban. Érdekes volt bent ülni a stúdióban és figyelni, hogy ugyanazt a műsort, amit én vezetek, hogy csinálja más, más nyelven – ilyenre nagyon ritkán van lehetősége egy műsorvezetőnek" - mesélte Bence.

Forrás: © RTL / Stefan Gregorowius

"Beszélgettem a producerrel és a készítőkkel is a műsorvezető stand upos mellett, és végig úgy éreztem, a német fegyelem jellemzi a munkát. Náluk a Vigyél el! késő este megy, kevésbé csinálnak belőle show-t, mint mi szombat kora este. A stúdió nagyobb, mint nálunk, viszont a miénk frissebb, modernebb, ők is kiemelték, hogy milyen szépek a színei" - részletezte.

A német szingli lányok castingját is jónak találja, ott is sikerült sokszínűvé varázsolni a műsort. "Mint mindenki tudja, a magyar lányoknál nincs szebb a világon, de a német lányok is csinosak, szépek voltak. A német szériában is nagy hangsúlyt fektettek a változatosságra, alacsony, magas, szemüveges, vékony, mindenféle lány állt a pultok mögött. Ők is ugyanúgy próbálnak velük, mint mi, lényegében csak a show hangulatában éreztem különbséget."

Bence a német műsorvezetővel készített pár közös fényképet is a stúdióban, Ralf Schmitz pedig azt ígérte, hogy egyszer ő is ellátogat majd az RTL Klub stúdiójába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.