Kelemen Anna gondolkodáson kapta magát, és megörökítette a pillanatot

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna -
gondolkodás kép szelfi Kelemen Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos gondolatok forogtak Kelemen Anna fejében, aki lencsevégre kapta a pillanatot, amikor meghozott egy számára ideális döntést. 

Kelemen Anna számára nagyon fontos, hogy ha valamit elvállal, azt kedvvel tegye. Épp ezért gondolkodott ma annyit egy igazán kecsegtető ajánlaton, melyet hosszas tanakodás után elvetett. A vívódás pillanatait pedig meg is örökítette Facebook oldalán.

Forrás: Facebook/ Kelemen Anna

"Ma nagyon sokat gondolkodtam egy ajánlaton, ami bár rendkívül kecsegtető, mégsem vállalom el egészen egyszerűen azért, mert nincs hozzá kedvem! Nem tudok és nem is akarok tovább fikciókat irni egy adott műfajon belül,nem megy! Más valaki vagyok!" - írta a kép mellé Annácska, mi pedig feltétel nélkül hiszünk neki, és csendben megjegyezzük, igazán szép, amikor töri valamin a buksiját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.