Irigy Hónaljmirigy zene Ambrus Zoltán válás alkohol baleset életszínvonal zenekar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma sem bánja, hogy évekkel ezelőtt kilépett a népszerű zenekarból Ambrus Zoltán, aki most felfedte a titkot azzal kapcsolatban, miért döntött úgy, hogy szakít az Irigy Hónaljmiriggyel.

„Túlságosan az elvek embere vagyok, és még a »gazdagsági válság« miatt sem voltam hajlandó olyan fellépést vállalni, amitől szembe akarnám magam köpni. Vígan már nem ugrándozom, de így legalább jó érzéssel gondolok vissza a mirigyes 20 évre” – nyilatkozta a Blikknek Ambrus.

Forrás: rtl.hu

A zenész évekkel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta pedig több olyan híresztelés látott napvilágot, amely szerint teljesen lecsúszott az élete. Sőt, olyat is hallani lehetett, hogy alkoholproblémákkal küzd. Ambrus Zoltán azonban cáfolta mindezt, annyit mondott, csupán az életszínvonala csúszott le.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.