Óriási melle lett Baby Gabinak

Forrás: TV2 -
mell Zalatnay Sarolta lufi Sztárban sztár Baby Gabi éneklés kebel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalatnay Cini méretű keblei nőttek az énekesnőnek, ami nem véletlen, hiszen őt fogja alakítani a TV2 Sztárban Sztár című műsorában.

Leesett az álla Zalatnay Cininek, amikor meglátta, hogy lufiból mekkora kebleket csináltak Gabinak, aki az ő egyik népszerű dalával örvendezteti meg a nagyérdeműt vasárnap este – írja a Bors.

Forrás: TV2

„Csal a fotó! A saját szememmel láttam, élőben Cininek nincs akkora. Izgalmas lesz vasárnap, amikor megkapom az eredetit. Nekem sosem voltak kifejezetten nagy melleim” – mondta nevetve Baby Gabi.

Nemcsak a külseje megformálásában, hanem az éneklésben is segítséget nyújtott Gabinak az énekesnő. „Örültem, hogy az ő dalát kaptam, és pont ezt, ami olyan fülbemászó, hogy már mindenki énekelte legalább egyszer életében. Jobbat nem is álmodhatnék! Cini nagyon édes volt, sokat segített, és így biztatott: »Nyugi, marha jó leszel, nem lesz gond!«” – mesélte Gabi.

Bereczki Zoltán: "Nagyon erős lesz a Sztárban sztár mezőnye"

Bereczki Zoltán a Sztárban sztár harmadik évadának zsűritagja lesz, ahogy Havas Henrik is. Az énekes elárulta, nagyon erős lesz az idei mezőny. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Itt tartana Schobert Norbi rendőrként - Elárultahttp://www.life.hu/sztarok/20150925-ha-rendor-maradt-volna-schobert-norbi-ugy-gondolja-orszagos-rendorfokapitany-lenne.htmlA fitneszguru biztos benne, hogy munkájával, szorgalmával rendőrként is sokra vitte volna. TV + Sztárok--"Telnek az évek, de ugyanolyan ragyogó" - Boldog szülinapot, Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20150924-sarka-kata-29-eves-lett.htmlSarka Kata születésnapjáról a Life.hu rappere Roli sem feledkezett meg. Hogy mit szeretünk Katában? Hallgassátok meg! TV + Sztárok--Galambos Lajos, az ingatlanmogulhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-az-uzletember-munkassaga.htmlHosszú út vezetett a soroksári ének-zenei általános iskolából a székesfehérvári rendőrkapitányság fogdájába - Lajcsi végigjárta a szamárlétrát, hogy a csúcsra érve kis hazánk egyik legismertebb zenésze, műsorvezetője legyen. A Dáridó adásai milliókat ültettek le hetente a tévé elé, az utóbbi napokban mégsem Galambos Lajos zenei karrierje foglalkoztatja a közvéleményt. Lajcsi ugyanis nem csak zenészként és producerként tevékenykedett, hanem dörzsölt üzletemberként is. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsi barátai értetlenül állnak a botrány előtthttp://www.life.hu/sztarok/20150924-lagzi-lajcsi-baratai-kiallnak-a-sztar-mellett-es-a-birosagi-iteletig-hisznek-az-artatlansagaban.htmlNapok óta a Galambos Lajos körül zajló botránytól hangos a sajtó. Rengeteg sztár nyílvánította már ki a véleményét a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatóssztár ügyével kapcsolatban, de a zenész barátai továbbra is azt állítják: hisznek az énekes ártatlanságában. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó dögös dekoltázzsal mesélt terveirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150924-molnar-aniko-dogos-dekoltazst-mutatott.htmlNegyvenéves lett Molnár Anikó. A születésnaphoz új külső dukál, Anikó egyre csinosabb, rengeteget fogyott. Ráadásul nagy dolgot tervezett el... TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Nem zavar, hogy dúsak a kebleim, ők az enyémek"http://www.life.hu/sztarok/20150924-liptai-claudia-nem-azert-szereti-a-csipke-melltartot-mert-szexi-benne-hanem-mert-kisebb-benne-a.htmlMelltartó vásárlási-, és viselési szokásairól beszélt Liptai Claudia, aki az egyik legnagyobb fehérneműt gyártó cég arca. Meglepő részletek derültek ki a TV2 sztárjának szokásairól. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.