Újra motorra ült Rékasi Károly - fotó!

Forrás: Facebook / Rékasi Károly -
baleset motor humor Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Örömmel látjuk, hogy Rékasi Károlyt nem hagyta el a humorérzéke: balesete után ismét motorra pattant, és nem is akármilyenre. 

Június végén szenvedett motorbalesetet Rékasi Károly, amely után hosszúra nyúlt a lábadozás. Szerencsére a színész már jól van, és jó látni, hogy ismét humoránál van. Ezúttal ugyanis újra egy motoron fotózkodott boldogan, persze, nem úgy, ahogy azt elsőre gondolnánk...

Forrás: Facebook / Rékasi Károly

"Igeeeeeen! Megvan az új moci! Tegnap este kaptam, mert addigra betöltődött az 53..." – olvasható a szülinapos színész fotója mellett.

"Istenes Bence egy kisfiú" - így vallottak a Vigyél el! lányai kedvenc műsorvezetőjükrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-a-vigyel-el-lanyai-igy-velekednek-istenes-bencerol-es-azt-is-megtudtuk-pornoztak-e-mar-valaha.htmlVajon mi a véleményük a Vigyél el! lányainak kedvenc műsorvezetőjükről, Istenes Becéről? Mit kezdenének egy méretes banánnal? Ki milyen pasival akar hazatérni a játékból? És vajon kiderül-e, hogy melyik lány pornózott már korábban?TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoEzért posztol annyi halálhírt Kiszel Tünde a Facebookjára - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20150926-ezert-posztol-annyi-halalhirt-kiszel-tunde-a-facebookjara-video.htmlMiért posztol Kiszel Tünde annyi halálhírt a közösségi oldalára? És milyen viszony fűzte őt Alekosz édesanyjához, illetve Harangozó Terihez? A videóból megtudhatod. A Szörnyella de Frász külső ne zavarjon!TV + SztárokFotó: Margitay Klára/Life.huFriderikusz kiakadt Tóth Gabi testétől: "Jujj.. ennyire elcsúfítva"http://www.life.hu/sztarok/20150926-friderikusz-sandor-kiakadt-toth-gabi-testen-levo-tetovalasoktol-az-osszezarva-friderikusszal.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsor második évadának első éjszakáját Tóth Gabival töltötte a mindig őszinte Friderikusz Sándor. Az énekesnőn lévő tetoválások láttán Friderikusz Sándor teljesen kiakadt. TV + Sztárok--Csütörtökön derül ki: Lagzi Lajcsit letartóztatják, vagy semhttp://www.life.hu/sztarok/20150923-holnap-csutortokon-derul-ki-hogy-a-lopas-ugyeben-letartoztatjak-vagy-sem.htmlVesztegetési ügyben indult nyomozás idén májusban Galambos Lajos, azaz Lagzi Lajcsi ellen, de a hatóság úgy döntött, lopás gyanújával őrizetbe veszik a zenészt, feleségét, illetve egy harmadik személyt is. TV + Sztárok--Vendégségbe hívták Erdőhegyi Brigittát, végül főznie kellett http://www.life.hu/sztarok/20150910-vendegsegbe-hivtak-erdohegyi-brigittat-vegul-kotenyt-kapott-a-nyakaba-es-foznie-kellett.htmlErdőhegyi Brigitta főzőtudománya azóta legendás, amióta a Hal a tortán című műsorban élőben bemutatta, mennyire idegen tőle a konyha. Az énekesnő azóta rettegett attól, hogy újból kamerák előtt köt ki a nem létező főzőtudományával. TV + SztárokOrigoVölgyi Zsuzsi kikerekedve tért haza nászútjáról http://www.life.hu/sztarok/20150908-volgyi-zsuzsi-hosszu-ideig-tarto-szinglisege-utan-kikerekedve-tert-haza-naszutjarol.htmlVölgyi Zsuzsi augusztus elsején mondta ki a boldogító igent. Nászútra csak az esküvő után egy hónappal került sor, a napokban pedig már haza is érkeztek Törökországból.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.