Jennifer Lawrence kiborult - Mostantól nem dolgozik kevesebbért!

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris -
színésznő Jennifer Lawrence film pénz levél botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színésznőnek elege van abból, hogy férfi kollégái többet kapnak egy produkcióért, mint ő, ezért elmondása szerint most már nem lesz kedves, és nem éri be kevesebbel. 

Nagyon a zsebébe kell nyúlnia annak, aki a dögös szőke színésznőt szeretné látni legújabb filmjében, Lawrence ugyanis egy nyílt levélben közölte a stúdiókkal: mostantól több pénzt fog kérni egy szerep eljátszásáért. A botrány kitöréséhez közre játszott, hogy a Sony emberei közül valaki kiszivárogtatta a színészek fizetéseit, amiből tisztán látszott, hogy a férfiak nagyságrendekkel többet keresnek női kollégáikkal szemben.

Forrás: AFP/Dimitrios Kambouris

"Mostantól nem fogom hagyni, hogy elkényeztetett nőcskének nézzenek. Amikor kitört a Sony hack-botrány, és nyilvánosságra került, mennyivel kap többet egy pénisszel rendelkező kollégám, én nem a Sonyra voltam pipa. Magamra haragudtam. Alkudozásból a jelek szerint megbuktam, mert hagytam magam. Nem akartam azt, hogy nehéz esetnek vagy elkényeztetett nőnek nézzenek. Már nem próbálok aranyos lenni, ki fogok állni a véleményem mellett. Basszák meg! Még egyszer elmondom: ennek az egésznek semmi köze a vaginámhoz..." - olvasható Jennifer levelében, amit ide kattintva elolvashatsz teljes terjedelmében.

Több ezer Sony dolgozó fizetése került fel az internetre

A sztár mellett a Sony Pictures Entertainment több ezer dolgozójának fizetése, értékelése és más személyes információja került fel az internetre. A hírek szerint körülbelül 33 ezer Sony Pictures dokumentum került fel a netre, köztük a bérezések, lakcímek és a munkavállalók értékelését is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.