Durva baleset történt a Got Talent színpadán: Többszörös bordatörést szenvedett egy versenyző

Forrás: RTL Sajtóklub -
színpad kaszkadőr produkció Got Talent sérülés bordatörés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos baleset érte a kaszkadőrmutatványokkal színpadra lépő páros egyik tagját.

A Kretins (Kretének) egyik tagja beesett a színpadot elválasztó mélyedésbe, és több bordája is eltörött – írja a Bors.

Forrás: RTL Sajtóklub

A fiúk egymást verték, rúgták és gyújtották fel a produkció közben, érezni lehetett, hogy ennek nem lesz jó vége. „Ez egy kaszkadőrmutatvány volt, amolyan szórakoztatóipari termék, magunk és mások szórakoztatására csináljuk évek óta” – mondta a lapnak a csapat vezetője, Szundi Reginald.

A műsor közben Dick Johnson megsérült, amikor becsúszott a zsűrit a színpadtól elválasztó árokba. „Több bordája is eltört az esésnél. Az adrenalin miatt először észre sem vette, a fellépés után pár órával hívott fel, hogy nehezen kap levegőt. Én is bevertem a térdemet, hetekig sántítottam” – folytatta a csapatvezető. Dicknek két hónapig tartott a teljes gyógyulás.

A zsűritagok egyébként egytől egyig kiborultak a látottakon.

Sztárban sztár - Liptai Claudiát megríkatta Tóth Gabi produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-sztarban-sztar-musoraban-toth-gabi-zsenialis-kovacs-kati-volt.htmlKovács Kati nem leszek a játékszered dalával állz színpadra a Sztárban sztár negyedik adásában Tóth Gabi. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - A távolsági buszok utasainak dizájnjára hajazott Gáspár Laci az öltözékehttp://www.life.hu/sztarok/20151018-gaspar-laci-eloadasaban-a-simply-red-slagere-a-sztarban-sztarban-musoraban.htmlA zsűri ezúttal nem volt elájulva Gáspár Laci produkciójától. Legalábbis nem annyira, mint a korábbi adásokban. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - Döbbenet a stúdióban: Majka lesmárolta Csonka Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20151018-sztarban-sztar-majka-lesmarolta-csonka-andrast-aki-quimby-kiss-tibit-enekelt.htmlA Quimby frontemberének bőrébe bújt Csonka András a vasárnap esti show-ban. Az előző adásban elhangzott kritika után izgatottan vártuk Pici fellépését. TV + SztárokOrigoSztárban sztár - "Ez most nem volt jó"http://www.life.hu/sztarok/20151018-a-tv2-sztarban-sztar-szinpadan-baby-gabi-adele-borebe-bujt.htmlAz énekesnő a negyedik adásban Adele-t alakította, az ítészek 36 pontot adtak neki a produkcióra.TV + SztárokOrigoTilla: "Szeretlek, Kriszta" http://www.life.hu/sztarok/20151018-18-eve-nosult-meg-till-attila-a-tv2-musorvezetoje.htmlKözösségi oldalán osztotta meg esküvői képét Tilla. TV + Sztárok--Sztárban sztár - Kiválóan hadart Varga Győzőhttp://www.life.hu/sztarok/20151018-a-tv2-sztarban-sztarjanak-negyedik-adasasban-scatman-john-borebe-bujt-varga-gyozo.htmlA TV2 Sztárban sztárjának negyedik adásásban Scatman John bőrébe bújt Varga Győző. Produkcióját a nézők imádták, amit a Facebookon hangot is adtak, a zsűri kevésbé. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.