Rácz Gergő elmondta, a szex vajon mi

Forrás: TV2 -
Pain Sztárban sztár Rácz Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékszel még a '90-es évek végéről Painre és A szex vajon mi-re? Rácz Gergő leporolta a híres nótát, és olyan produkciót adott elő, hogy még Havas Henrik is végignevette.

Rácz Gergő elnyerte a Sztárban sztárok eddigi valaha volt legviccesebb előadásának díját, az tuti! A zsűri minden tagja nagyon jól szórakozott a félmeztelenül előadott, csücsörítős rap produkción. Ezt még néhányszor vissza kell néznünk, frenetikus volt.

Forrás: TV2

Itt az eredeti:

Biztos, hogy nem az igazi Will Smith volt a Sztárban sztár színpadán?http://www.life.hu/sztarok/20151025-gaspar-laci-will-smitht-enekelt-a-sztarban-sztarban.htmlGáspár Lacinak még a füle is kettéállt, de nem csak azért, mert gyurmával megoldották a maszkmesterek, de azért is, mert elképesztő mennyiségű szöveget kellett megtanulnia.TV + Sztárok--Wolf Kati hangját akarjuk!http://www.life.hu/sztarok/20151025-wolf-kati-sia-volt-a-sztarban-sztarban.htmlWolf Kati az ausztrál Sia-t alakította a Sztárban sztár színpadán. Liptai Claudia szemei egy kicsit könnyeztek a produkció hallatán.TV + Sztárok--Király Viktor produkciójától elájult a zsűri - Imádják! http://www.life.hu/sztarok/20151024-kiraly-viktor-elvarazsolta-a-zsuriit-hetfon-ejjel-dol-el-hogy-tovabbjute-a-kovetkezo-forduloba.htmlÚjabb fantasztikus produkciót láthattunk a magyar énekestől, ami hallatán nem csak a zsűri, de a közönség is elájult. Viktor egyre közelebb kerül a döntőhöz. TV + Sztárok--A nap videója! Új klippel jelentkezik Gáspár Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20151023-gaspar-gyozo-showman-uj-videoklippet-toltott-fel.htmlA showman a nemzeti ünnepre hivatkozva lepte meg rajongóit egy újabb gyöngyszemével. TV + Sztárok--Robert Downey Jr. teljesítette egy beteg kisfiú kivánságáthttp://www.life.hu/sztarok/20151024-robert-downey-jr-kulonos-ajandekkal-lepett-meg-egy-beteg-kisfiut.htmlNem véletlen, hogy a színészt többször is megszavazták a legempatikusabb és legközvetlenebb sztárnak, hiszen a rajongóival különösképpen törődik. Most egy beteg gyereknek vidította fel a napját. TV + SztárokOrigoA nap videója! Új klippel jelentkezik Gáspár Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20151023-gaspar-gyozo-showman-uj-videoklippet-toltott-fel.htmlA showman a nemzeti ünnepre hivatkozva lepte meg rajongóit egy újabb gyöngyszemével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.