Szakmát vált a műsorvezető? Tanácsadó lesz Ördög Nóra

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
üzletasszony tanács vállalkozás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fiataloknak igyekszik ingyenes tanáccsal szolgálni Ördög Nóra.

A remek üzleti érzékkel rendelkező tévést meghívták a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Fiatal Vállalkozók Hetére, hogy tartson előadást az üzlettársával, Törköly Erikával – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Megtiszteltetés számunkra, hogy felkértek bennünket erre az eseményre, mert alapvetően nem vállalkozóként gondolunk magunkra. A vállalkozásunk építésénél elsősorban a lelkesedésünkből fakadó lendület vitt minket előre, kevésbé a tudatos gazdasági megfontoltság” - nyilatkozta a noinetcafe.hu-nak Ördög Nóra.

Ördög Nóra pszichológushoz fordult

A kétgyermekes anyuka, Ördög Nóra rájött, pszichológushoz kell fordulnia problémáival. Olvasd el a Life.hu cikkét!
James Bond motorcsónakjával száguldozik Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20151103-sebestyen-balazs-musorvezeto-james-bond-motorcsonakjaval-szaguldozik.htmlKorábban csak jet skível szelte a Duna habjait Sebestyén Balázs, most azonban exkluzívabb járgányra váltott. A legújabb modell közé tartozó motorcsónak annyira menő, hogy ez a márka a régi James Bond-filmekben is feltűnt.TV + Sztárok--Hajdú Pétert nagyon kiakasztotta a hazai helyzethttp://www.life.hu/sztarok/20151103-hajdu-peter-musorvezeto-nagyon-kiakasztotta-a-dugo.htmlA műsorvezető-producer teljesen kiborult, nemtetszésének pedig a közösségi oldalán adott hangot. TV + SztárokEszenyi Enikő gratulált Kálid Artúr fenekéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20151103-eszenyi-eniko-igazgato-es-szineszno-gratulalt-kalid-artur-szinesznek-a-fenekehez.htmlKálid Artúrnak nem okoz gondot, ha meztelenül kell színpadra állnia, hiszen annak idején a Vígszínház igazgatónőjének dicséretét is bezsebelte pucér hátsójáért. TV + Sztárok--Alul semmi: "Vagyis tudtuk, hogy ez a dolog merre fog menni..."http://www.life.hu/sztarok/20151102-alul-semmi-meztelenre-vetkoztek-a-szineszek-a-thalia-szinhazban.htmlAputestben meztelennek lenni, pőrén állni a színpadon, úgy, hogy kicsit egyébként is elhagytad magad? Ez történt pontosan a Thalia Színház művészeivel is.TV + SztárokThinkstockSzecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépéshttp://www.life.hu/sztarok/20151101-szecsodi-kari-megtanultam-nokent-elni-johet-va-vegleges-atalakitas.htmlSzecsődi Kari még csak 23 éves, de már annyit élt, mint egy nyugdíjas. A transznemű fiatal számos sikert, ugyanakkor rengeteg fájdalmat és szenvedést tudhat maga mögött. Rájött, hogy az élet legszebb része nem a csillogás, hanem a meleg családi háttér, a civil élet. TV + Sztárok--Az internet népe támadásba lendült - Mém lett Király Viktorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20151030-memet-csinaltak-kiraly-viktor-dalabol-vicces-video.htmlNagyon vicces mém-videót készítettek lelkes rajongók Király Viktor legutóbbi The Voice-os szerepléséből. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.