Gyászol a sportoló! Elhunyt Erdei Zsolt édesanyja!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
betegség édesanya halál család Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt édesanyja elképesztő erőkkel küzdött a gyilkos kór ellen, szervezete szeptember végén azonban feladta a küzdelmet.

„Mindig is ő volt az első nő az életemben, és az is marad. Óriási szeretettel nevelt, gyermekkoromban sokat szűkölködtünk, de szeretetből mindig elég volt” – mesélte a Best magazinnak Erdei Zsolt, aki élete legnehezebb hetein van túl. A bokszoló édesanyja évek óta daganatos betegséggel küzdött. Gizi néni élete utolsó napjait családja körében töltötte.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Ő szeretett volna otthon lenni és mi is ragaszkodtunk ehhez. Ha bementem hozzá, ha csak tíz percre is, megfogtam a kezét, rádőlt a mellkasomra, és nem is kellettek szavak, ott voltunk egymásnak. Az utolsó pillanatokban, amikor teljesen magához tért, mindannyian ott voltunk mellette a három lánytestvéremmel együtt. Még tudtunk vele beszélgetni, a legkisebb unokáját odatettem a mellkasára” – mondta elérzékenyülten a sportoló, akinek egy hónappal szomtú pillanat után sem múlik a fájdalma.

Madár elmondta a lapnak, hogy édesanyja szerette volna látni, amint legkisebb unokája, a bokszoló lánya Gréti felnő. Erdei Zsolt másik gyermeke, Viktor már kilencéves, őt is nagyon megviselte nagymamája elvesztése.

Erdei Zsolt nem akarja feleségül venni párját

A világbajnok boxoló párja, Réka elfogadta, hogy egyelőre az esküvő és a házasság szóba sem jöhet a párkapcsolatában. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.