Hungary's Got Talent kisfiú Dopeman daganatos beteg megható ének kiakadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szókimondó rapper egy megható produkció miatt bírálta a csatorna hozzáállását.

A szombati Got Talentben egy kisfiú az édesanyjának énekelte Caramel egyik dalát, remélve, hogy örömet tud szerezni nagybeteg anyukájának. A kisfiút nem juttatta tovább a zsűri, Dopeman megírta véleményét az esetről.

Fotó: Tuba Zoltán - Origo

„Belenéztem ebbe a Hungary's Got Talentbe, és komolyan mondom, a hányinger kerülget. Ilyen szinten kihasználni egy daganatos beteg szülő gyermekének anyja iránti szeretetét egy kis nézettségért, már tényleg a legalja. Ne mondja nekem senki, hogy a research-ök az előválogatáson nem látták, hogy a kisfiú egyáltalán nem tud énekelni. Mindezek után beengedik adásba, hogy a zsűri játszhassa a jóságosan mosolygó, de szomorúan eltanácsoló télapó szerepét? Tudván tudva, hogy a gyerek így igenis csalódni fog, mert nem tudta valóra váltani az álmát, hogy segítsen az anyukáján?" – írta Dopeman.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.