Ganxsta Zolee: "Nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni"

Forrás: Red Lemon Media -
Ganxsta Zolee lélekvándorlás vélemény műsor vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenésznek már régóta kiforrott álláspontja van a különböző vallásokról, és elmondása szerint őt nem lehet előre megszabott rendszerrel beszabályozni. 

Ganxsta Zolee Hajós András legújabb műsorának vendégeként vallja majd meg a bűneit a közönségnek egy rögtönzött, humoros helyzetben, ám a valóságban nagyon is határozott véleménye van a vallásról és a bűnbocsánatról.

Forrás: Red Lemon Media

"Annyiban vagyok vallásos, hogy hiszem, van egy felsőbb erő, amely irányítja a dolgokat, mert mindaz, ami a Földön van és működik, azt pusztán materiális mivoltában lehetetlenség felfogni. Mindig kell valamiben hinni, de szerintem nem a vasárnapi templomba járástól fog valaki a mennybe jutni. Vannak, akik így gondolják; vannak, akiket kőbe vésett parancsolatokkal kordában lehet, sőt, kell is tartani, de én nem tartozom közéjük. A buddhizmussal sokkal jobban tudok azonosulni. Szerintem létezik ez a körforgás. Teszem azt: most még lehet, hogy teljes valómban, mint Zana Zoltán terepgatyában ülök a kocsimban, de aztán lesz úgy, hogy a lelkem elvándorol és új formát ölt. Mondjuk én ugyanúgy Ganxsta Zoleeként térnék vissza a következő életemben" - mondta az énekes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.