James Arthur inkább lett volna egy esküvőn, mint Budapesten

Forrás: Wikipédia -
James Arthur rajongók koncert Budapest énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nagy volt az érdeklődés az X-Faktor győztesének fővárosban tartott koncertje iránt, az énekes mégsem volt maximálisan boldog. 

James a saját Twitter oldalán tett egy igen suta megjegyzést, miszerint nagyon bánja, hogy szombaton nem tudott ott lenni barátja, Rylan Clark nagy napján. A fellépés alatt gratulált is a barátjának, és egy későbbi posztjában meg is köszönte a magyar közönség lelkesedését. Nagyjából annyian voltak jelen, mint a Sziget fesztivál nagyszínpadának első, délutáni koncertje előtt - írja az Origo.

Forrás: Wikipédia

James Arthur Impossible című slágere volt egyébként az utóbbi évek legsikersebb single-je az Egyesült Királyságban, de Adele épp most veri el.

A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit az előzetesbőlhttp://www.life.hu/news/20151109-lagzi-lajcsit-galambos-lajost-mulatos-zeneszt-lehet-hogy-megis-kiengedhetik-az-elozetesbol.htmlKét fellebbezést is beadtak a mulatós zenész ügyvédjei, akik állítják, kiengedhetik Lajcsit a börtönből. NewsFotó: Szabó Gábor - OrigoGondoltad volna? Így lehet az űrben hajat mosnihttp://www.life.hu/news/20151109-igy-lehet-az-urben-fogat-mosni-video.htmlAz űrben nem olyan egyszerű még a leghétköznapibb dolgokat sem megtenni. Komoly feladat fogat mosni, enni vagy aludni is. News--Nem akart özvegyet hagyni maga után a rákos férfi, ezért egy guminőt vett feleségülhttp://www.life.hu/news/20151109-egy-kinai-rakos-ferfi-egy-guminot-vett-felesegul-mert-nem-akart-egy-ozvegyet-hagyni-halala-utan.htmlValódi, hús-vér nő helyett egy teljes nagysású szexbabát kísért oltár elé egy 28 éves kínai férfi. News--Nem is gondolnád, hányan csüngenek egyszerre a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20151108-facebook-es-messenger-elkepesztoen-sokan-lognak-rajtuk-masfel-milliard-felhasznalo-havonta.htmlCsak a Messenger üzenetküldőt több mint hétszázmillióan használják havonta, pedig nem is az a cég legnagyobb durranása. News--Cuki páros! A kis tacskó nem hajlandó plüssmacija nélkül utaznihttp://www.life.hu/news/20151107-a-kis-tacsko-nem-hajlando-plussmacija-nelkul-utazni-ezert-begyomoszoli-hordozojaba.htmlA kutyáknál ragaszkodóbb háziállat nincs, és amikor a szeretett gazdi távol van, egy plüss is megteszi jóbarátnak. News--Iskolai osztálytermet alakítottak ki egy buszonhttp://www.life.hu/news/20151106-iskolai-osztalytermet-alakitottak-ki-egy-buszon-a-tanuloknak-shanghaiban.htmlShanghaiban nem akármilyen járgánnyal szállítják a gyerekeket az iskolába. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.