A héten kiderülhet, hogy kiengedik-e Lagzi Lajcsit az előzetesből

Galambos Lajos előzetes börtön kiengedés Lagzi Lajcsi bíróság zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fellebbezést is beadtak a mulatós zenész ügyvédjei, akik állítják, kiengedhetik Lajcsit a börtönből.

Az áramlopási ügybe keveredett Lagzi Lajcsit először harminc napra vette őrizetbe a rendőrség, majd a bíróság meghosszabbította 90 nappal a zenész előzetes letartóztatását. Lajcsi ügyvédjei, Berényi András és Szilágyi Roland a TV2 Mokka című adásában elmondták, hogy Lajcsi előzetesének meghosszabbítása még nem jogerős, és a héten véglegesítheti a bíróság a döntést.

Lehetőségünk volt a fellebbezésre, mi ezt megtettük, ennek döntése két hét, ami most fog letelni" - magyarázta Berényi András. „Tekintettel arra, hogy a törvényszéken egy háromtagú bírói tanács az, aki döntés hoz, ezért nyilvánvalóan a törvényszéken megalapozottabb döntések születnek. Bízom abban, hogy elolvassák a beadványokat, amiket írtunk, és én azt gondolom, ha megalapozott döntés születik, akkor nem születhet más, csak az, hogy Galambos Lajosnak a rácsok mögül távoznia kell" – mondta Szilágyi Roland.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.