Félmillióval verték át az X-Faktor sztárját, Tóth Andit

Fotó: Zsigmond László /Life.hu -
átverés lakásbérlés X-Faktor millió énekesnő Tóth Andi RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor győztesét egy szélhámos verte át, amikor lakást akart bérelni. 

Tóth Andi írt a lakás hírdetőjének, aki azt állította, hogy egy Berlinben élő bankár, így a lakást egy ismert internetes szálláskereső segítségével tudja csak kiadni. Sajnos ez a momentum még nem volt gyanús a lánynak, így elkezdődött a bérlés folyamata – írja a Blikk.

Fotó: Zsigmond László /Life.hu

„A nemzetközi hírű cég levele nemsokára meg is jött, logóval, hivatalos fejléccel, amelyben azt írták, hogy valóban ők a meghatalmazottak, és náluk az a rendszer, hogy amint megállapodunk a tulajdonossal, letétbe kell helyezni egy bizonyos összeget, utána mi postán megkapjuk a kulcsot, és kipróbálhatjuk, milyen a lakásban élni pár napig, hogy az esetleges hibákat is felfedezhessük, és ha maradni szeretnénk, akkor megkötjük a szerződést, ők pedig a letétbe helyezett kauciót és albérleti összeget továbbutalják a tulajdonosnak" – mesélte Andi, aki átutalta a kis híján félmillió forintnak megfelelő összeget, azóta pedig futhat a pénze után, mert az állítólagos tulajdonos eltűnt, és persze az internetes szállásközvetítőnél is kiderült, hogy ők sosem küldtek levelet az énekesnőnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.