Hatalmas meglepetést okozott a Sztárban sztár műsorban Havas Henrik

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sztárban sztár Havas Henrik
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár egyik zsűritagja, Havas Henrik nagy meglepetést okozott a nézőknek azzal, hogy nem mond éles kritikát a versenyzőkről.

A Tények arról kérdezte Havast, hogy mi alapján pontozza a Sztárban sztár versenyzőit. "A fellépők a műsor elején eléggé kiszolgáltatottak voltak, mert nem volt beleszólásuk, hogy kinek a bőrébe bújjanak. Ezért sokszor nehéz helyzetbe kerültek. Én mindig megnézem, hogy milyen volt az eredeti előadó. Sokat nyom a latban, hogy mennyit tud abból visszahozni hangban, kisugárzásban, énekben. Persze nézem a produkció egészét is, milyen a smink, a díszlet, szóval nálam az összbenyomás számít" - mondta a zsűritag.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

Sokan meglepődtek, hogy a tanár úr kifejezetten jó véleményt mond az énekesekről, nem vitatkozik, nem kritizál.

"Ez azért nem az a helyzet, amikor politikusokkal vitatkozom a költségvetésről, vagy az orosz vadászbombázó lelövéséről. Egy ilyen típusú műsort is lehet élvezni. Nem véletlen, hogy a Sztárban sztár ilyen sikeres műsor lett. Egyébként is, én alapvetően egy kedves ember vagyok. Az más kérdés, hogy az egyetemen néha vizsgáztatás közben megvadultam. De mióta nem bosszantanak érdektelen, buta emberek, azóta nem idegesítem fel magam" - fogalmazott.

Ilyen őszintén még soha nem vallott Berki Krisztián a magánéletéről - Friderikusznak ő is megnyílthttp://www.life.hu/sztarok/20151128-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-vallott-maganeleterol-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián Friderikusz Sándor műsorában nagy lépést tett az önismeret felé és felelős társként és apaként vallott.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde beszólt Berki Krisztiánnakhttp://www.life.hu/sztarok/20151128-kiszel-tunde-beszolt-berki-krisztiannak.htmlMár 15 éve, hogy először kézbe vehette a közönség Kiszel Tünde első kalendáriumát. Ennek kapcsán beszélgetett Berki Krisztiánnal a naptárdíva, majd alaposan odapörkölt a reggeli beszélgetős műsor műsorvezetőjének. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóri elárulta egyik szexi fantáziálásáthttp://www.life.hu/sztarok/20151127-ordog-nori-a-tv2-musorvezetoje-elarulta-egyik-szexi-fantazialasat-a-tejjel-kapcsolatosan.htmlA műsorvezető különböző tejeket kóstolgatott, ennek során nemcsak gyerekkori emlékei rémlettek fel benne, hanem egy szexi fantáziakép is. TV + Sztárok--Hurrá! Harrison Ford és Ryan Gosling jövő nyáron Magyarországra jönhttp://www.life.hu/sztarok/20151127-harrison-ford-es-ryan-gosling-nalunk-forgatja-jovore-a-szarnyas-fejvadasz-masodik-reszet.htmlA két világsztár a Szárnyas fejvadász 2 forgatása miatt érkezik hazánkba. Több jelenetet Budapesten és a Hortobágyon fognak felvenni, így a szerencsések könnyen összefuthatnak majd kedvencükkel. TV + SztárokAFPPucéran áll színpadra a Hungary's Got Talent versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20151127-puceran-all-szinpadra-a-hungary-s-got-talent-versenyzoje-niabe-doriane.htmlPucéran áll színpadra a szombat esti Got Talent első élő showjának szereplője, Niabe Doriane. TV + SztárokOrigoDühöng a királynő! Kiderültek Harry herceg vad szexbulijának részleteihttp://www.life.hu/sztarok/20151127-harry-herceg-vad-szexbulijanak-reszletei-kiderultek-emiatt-duhong-erzsebet-kiralyno.htmlA Buckingham-palota egykori testőre kitálalt a herceg egyik közelmúltban történt partijáról, amely nem csupán a közvélemény, hanem nagyanyja, Erzsébet királynő kedélyeit is alaposan felborzolta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.