Baukó Éva 4 hónapja nem volt férfival - Intim vallomás

TV2 férfi Frabato horoszkóp szerelem Baukó Éva Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Édes Élet sztárjának horoszkópja szerint a következő évben a szerelmi élete nem rendeződik, pedig Éva már 4 hónapja nem volt férfival.

Baukó Éva aggódni kezdett szerelmi élete miatt, ezért fordult kétségbeesetten Frabatóhoz. „Az a helyzet, hogy olvastam a horoszkópomban, hogy 2016-ban nagy anyagi javaim lesznek, de a szerelmi életem egy nulla lesz. Négy hónapja férfit sem láttam, meg vagyok rettenve!" – panaszkodott Éva.

Jaj, ne! Kárász Róbert élő műsorban spoilerezett a Star Warsrólhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-karasz-robert-star-wars-spoiler-a-rajongok-kiakadtak-ne-kattints-ha-nem-lattad-a-filmet.htmlA műsorvezető a ma reggeli Mokkában - nem sokkal azután, hogy Demcsák Zsuzsa kifejezetten kérte rá, hogy ne tegye - beszélt az űropera legújabb részéről. A rajongók kiakadtak! TV + Sztárok--Czeizel Endre fia még felhívná édesapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20151218-czeizel-endre-elhunyt-orvosprofesszor-fia-gabor-meg-idonkent-felhivna-edesapjat.htmlCzeizel Gábornak ez lesz az első karácsony, amit édesapja nélkül tölt. Most arról vallott, milyen érzések kavarognak benne. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huSebestyén Balázs bevállalta: nekiestek a fejének nullás géppelhttp://www.life.hu/sztarok/20151218-sebestyen-balazs-az-rtl-klub-es-a-class-fm-musorvezetoje-levagatta-a-hajat-nullas-geppel.htmlA fogadás az fogadás! Rákóczi Feri még nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig, és betartotta ígéretét. Balázsnak emiatt meg kellett válnia a hajától. TV + Sztárok--Újabb verda! Luxusautót kapott karácsonyra Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-luxusautot-kapott-karacsonyra-gaspar-evelin-gaspar-gyozotol.htmlGazdag Jézuska járt a celebcseneténél. TV + SztárokOrigoHú de ciki! Christina Aguilera durván lerészegedetthttp://www.life.hu/sztarok/20151217-christina-aguilera-enekesno-durvan-lereszegedett.htmlEgy karácsonyi partira volt hivatalos az énekesnő, aki fellépése után annyira leitta magát, hogy a karácsonyfát is majdnem feldöntötte. TV + Sztárok--Megbüntették Lajcsit a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20151217-megbuntettek-galambos-lajcsi-zeneszt-a-bortonben-fenyitest-kapott.htmlFelesége miatt kapott fenyítést az előzetes letartóztatásban lévő zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.