Horgas Esztert nem zavarja, hogy irigyek rá az emberek

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Horgas Eszter fuvolaművésznő emberek külcsín szépség külső csinos irigység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos fuvolaművésznőt saját bevallása szerint régen még zavarta, hogy mindenki a külsejével volt elfoglalva, ma már azonban úgy gondolja, ez is része a művészetének.

Horgas Eszter a Hungary’s Got Talent döntőjén viselt, mélyen dekoltált estélyi ruhája nem csupán a műsorvezető, Sebestyén Balázs, hanem VV Gigi figyelmét is felkeltette. A fuvolaművésznőt azonban elmondása szerint ez egyáltalán nem zavarja, és igyekszik nem foglalkozni azokkal, akik irigyek a külsejére.

Fotó: Marton Szilvia - Origo
Sarka Kata vagy Kate Hudson a dögösebb? - Sztárok, akiknek irigyeltük a testét 2015-benhttp://www.life.hu/ez-zsir/20151126-sztarok-akiknek-irigyeltuk-a-testet-2015-ben.htmlTavaly a Life.hu-n Jennifer Lopez, Sarka Kata és Molnár Andi teste lett a "befutó", idén azonban már akadtak új trónkövetelők. Mutatjuk is azokat a színésznőket, énekesnőket, sportolókat és modelleket, akik kitartásukkal bennünket is egy kicsivel több odafigyelésre, edzésre és zöldturmix-fogyasztásra sarkalltak. Ez Zsír!OrigoHorgas Eszter lánya: „Nem nagyon tudom, mi az apa fogalma"http://www.life.hu/csalad/20151105-horgas-eszter-lanya-somogyi-lili-nem-tudja-mit-jelent-az-apa-fogalma.htmlA világhírű fuvolaművész egy bántalmazó házasságot hagyott ott, amikor elvált Somogyi Istvántól. Lányai, Anna és Lili arról meséltek a Fókusz riporterének, hogyan élték meg ezt a nehéz időszakot. Család--5 kérdés a szépségről: Sarka Katahttp://www.life.hu/trend/20151214-5-kerdes-a-szepsegrol-sarka-kata.htmlA csinos anyuka műsort vezet, modellkedik, számtalan saját munkája van, emellett két kisgyermeket nevel, de figyel arra, hogy a bőrápolásra is mindig maradjon ideje. 29 évesen csinosabb, mint valaha, de jól tudja, ezért tennie is kell. A Life.hu sorozatában Sztárszerzőnket, Sarka Katát faggattuk szépségtitkairól. Trend--Amikor sírva nevetünk: kínos bakik szépségversenyekenhttp://www.life.hu/trend/20151221-kinos-szituaciok-szepsegversenyeken.htmlA vasárnap esti Miss Universe 2015-ös versenyén Las Vegasban hatalmas baki történt: a győztesnek járó koronát nem az első helyezett kapta, mert a műsorvezető rossz nevet olvasott fel. Ennél kínosabb helyzetbe nemigen lehet kerülni szépségversenyen, de persze nem ez volt az első kellemetlen szituáció a szépségkirálynő-választások történetében. Trend--Szokatlan szépségek - Divatikonok, akikre 2015-ben figyeltünk felhttp://www.life.hu/trend/20151210-divatikonok-akikre-2015ben-figyeltunk-fel-gigi-hadid-ashley-graham-caitlyn-jenner.htmlAz idei évben a klasszikus értelemben vett szépségek kicsit háttérbe szorultak, helyettük pedig a formabontó egyéniségek hódítottak. Példamutató stílusérzék, egyediség, szabálytalanság és kellő dekadencia – ezek jellemzik 2015 divatikonjait. TrendOrigoElfogult lehet Horgas Esztert? - Zenésztársait "juttatta be" a Got Talentbehttp://www.life.hu/sztarok/20151125-horgas-esztert-a-hungarys-got-talent-zsuritagjat-a-talamba-miatt-elfogultsaggal-vadoljak.html A Got Talent aranygombos továbbjutó csapata, az ütőshangszeres Talamba és Horgas Eszter jól ismerik egymást, sőt közös lemezük is megjelent - írja a Bors. A napilap felvette, hogy a fuvolaművésznő vajon nem elfogult-e zenésztársaival, sőt furcsállják, hogy az együttes jelentkezett a Got Talentbe, ugyanis a műsor nélkül is nemzetközileg elismertek, a hazai fesztiválok állandó résztvevői, jövőre a Művészetek Palotájában adnak koncertet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.