Hujber Ferenc Gesztesi Károlyról: "Mindenkinek vannak rossz periódusai"

Forrás: MTI/Kovács Attila, Kálmándy Ferenc -
Hujber Ferenc kolléga színház Gesztesi Károly fellépés előadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Konfliktusok nélkül zajlik a közös munka Hujber Ferenc és kollégája, Gesztesi Károly között, és egyáltalán nem haragszik a színészre a lemondott fellépései miatt.

Az elmúlt időszakban többször is megesett, hogy Gesztesi Károly lemondta, avagy nem jelent meg a fellépésein. Nemrég a Hujber Ferenccel közös Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextett című előadására nem érkezett meg, kollégája azonban a Borsnak elmondta: nem haragszik a színészre.

Forrás: MTI/Kovács Attila, Kálmándy Ferenc

Gesztesi Károllyal minden rendben köztünk, egyszerűen csak döhös voltam rá, egyébként úgy gondolom, mindenkinek vannak rossz periódusai.

Ábel Anita: „Mindenem meg lesz plasztikáztatva"http://www.life.hu/sztarok/20151231-a-heti-hetes-szilveszteri-kulonkiadasaban-abel-anita-azt-mondta-mindene-meg-lesz-plasztikaztatva.htmlSzépészeti beavatkozás nélkül nem tudja elképzelni 2045-öt Ábel Anita - derül ki a Heti Hetes szilveszteri különkiadásának előzeteséből. TV + Sztárok--Haragszanak a szomszédok Lagzi Lajcsirahttp://www.life.hu/sztarok/20151231-lagzi-lajcsi-mulatos-zenesz-szomszedai-haragszanak-ra-sosem-volt-jo-a-viszonya-veluk.htmlEgy megkérdezett környékbeli szerint az előzetes letartóztatásban lévő mulatós sztár már a kezdetektől fogva ellenszenves volt, börtönbe kerülése óta pedig még annyira sem szimpatikus a szomszédainak. TV + Sztárok--Előszilveszteri bulin tündökölt Sarka Kata és Szabó Zsófi http://www.life.hu/sztarok/20151231-sarka-kata-es-szabo-zsofi-nem-birta-kivarni-az-ejfelt-eloszilveszteren-mulattak-a-baratnok.htmlA dögös barátnők a jelek szerint nem nagyon bírták kivárni a mai napot, ezért inkább elugrottak egy menő szórakozóhelyre, ahol előrehozták az ünneplést. TV + SztárokOrigoHatalmasat bakizott Aradszky Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20151231-hatalmasat-bakizott-aradszky-laszlo-enekes-anno-rossz-buliban-lepett-fel.htmlKorábbi szilvesztereiről nosztalgiázott az énekes. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huCarrie Fisher tökéletes visszavágása az őt kritizáló tömegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20151230-carrie-fisher-a-star-wars-szinesznoje-visszavagott-twitteren-a-megjeleneset-kritizaloknak.htmlA Star Wars színésznője Twitteren osztotta ki azokat, akik az éveinek számával és a megjelenésével vannak elfoglalva. TV + Sztárok--Egészség, pénz és boldogság - Ezt kívánják a Life.hu olvasóinak a magyar sztárok!http://www.life.hu/sztarok/20151231-magyar-sztarok-ujevi-koszontoje-koztuk-van-bereczki-zoltan-dundika-majka-sarka-kata-hajdu-peter.htmlA Tankcsapda fáradtságot, Tolvai Reni boldogságot, Nagy Feró sok-sok rock and rollt, Vajna Timi pedig sikert és gazdagságot kíván mindenkinek 2016-ra. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.