Gáspár Győző Gáspár Evelin Győzike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár kigyúrt testű Gáspár Győző közösségi oldalán mutatott fityiszt azoknak, akik nem kedvelik őt. 

"Ellenséget nem szándékosan szerzel. Gyakran az irigység teremti őket" - elmélkedik a celeb, amit ezzel a képpel illusztált.

Forrás: Gáspár Győző/Facebook

Micsoda bombázó lett Gáspár Evelin!

Apjánál jobban már csak lánya, Evelin figyel oda arra, hogy jól nézen ki. A celebcsemete nem hiába sanyargatja magát edzőtermekben. A családi nyaralásukon készült képe magáért beszél.

Ennyire édesnek még soha nem láttuk Liptai Claudiáthttp://www.life.hu/sztarok/20160109-liptai-claudia-facebook-posztja.htmlBár nem ma, hanem a hét közepén posztolta az alábbi képeket Liptai Claudia, de mi most bukkantunk rá, és mivel a fotók és a posztszöveg is nagyon kedves, megmutatjuk. Reméljük, a műsorvezető azóta már sokkal jobban van. TV + Sztárok--Újra elveszett családtagokat keres Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-a-keresem-a-csaladom-musor-uj-reszeit-forgatja-az-rtl-klubra-lilu.htmlA Keresem a családom című műsor arca Lilu a Facebookját tette közzé, időn újra forog a műsor. TV + SztárokOrigoHódi Pamela: "Elsírtam magam"http://www.life.hu/sztarok/20160109-a-miami-seaquariumba-latogatott-el-berki-krisztian-hodi-pamela.htmlA Miami Seaquariumba látogatott el a Berki família. Pamela posztja indulatokat generált a közösségi oldalon. TV + SztárokOrigoVisszatér Magyarországra Király Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160109-visszater-magyarorszagra-kiraly-viktor.htmlAz énekes a közösségi oldalain tette közzé a hírt. TV + Sztárok--Megmutatta szerelmét Kiss Ramóna...http://www.life.hu/sztarok/20160109-megmutatta-szerelmet-kiss-ramona-george-lucast-a-kutyat.html...de nem, nem, sajnos nem arról van szó, amire gondoltok. Mutatjuk is. TV + Sztárok--Medveczky Ilona: "Sokszor Klapka tenyerén ültem, a mellemet is megfoghatta véletlenül"http://www.life.hu/sztarok/20160109-medveczky-ilona-klapka-gyorgy-regi-ismerose.htmlNéhány napja ünnepelte 87. születésnapját Klapka György. Az üzletember igazi nagy bulit rendezett, amelyen többek között részt vett Medveczky Ilona, Koós János és Sas József is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.