Egy képen a Szex és New York két jó pasija - Nézd meg, hogy megváltoztak!

öregedés sorozat színész Chris Noth John Corbett Szex és New York Carrie Bradshaw változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igencsak eljárt az idő Mr. Big és Aiden Shaw felett. Te felismered még a népszerű csajsorozat egykor jóképű sztárjait?

Bár a sorozatban Carrie Bradshaw-nak csak nehezen sikerült összebékíteni élete két nagy szerelmét, a karaktereket megformáló Chris Noth és John Corbett a való életben annyira jóban vannak, hogy együtt buliztak a Golden Globe előpartiján.

John Corbett, Bo Derek, Sharon Stone és Chris Noth - Így buliztak az egykori kollégák Forrás: AFP/2016 Getty Images/Imeh Akpanudosen

A két színész még egy közös képre is összeállt, így jól meg lehetett szemlélni, mennyire sokat változtak az elmúlt években: a Mr. Biget alakító Chris Noth a bajusz mellé jó néhány ősz hajszálat is növesztett, Aiden megformálója, John Corbett pedig néhány ránccal és pár pluszkilóval gazdagodott. Nem csak a pasikon fog ám az idő vasfoga: legutóbb az egykor dögös Mirandát alakító Cynthia Nixont kapták lencsevégre – nézd csak meg itt, hogy néz most ki a színésznő!

Ősz haj és nagy szakáll: így néz ki most a Vad angyal szívtiprója, Facundo Aranahttp://www.life.hu/sztarok/20160107-facundo-arana-a-vad-angyal-sztarja-nagyon-megoregedett.htmlUgye, emlékeztek még Facundo Aranára, aki többek között Natalia Oreiro partnerét is alakította a Vad angyal című sorozatban? Nézd meg, milyen sokat változott! TV + Sztárok--Elbocsátották a TV2 programigazgatójáthttp://www.life.hu/sztarok/20160111-shadia-nugud-a-tv2-tartalomert-felelos-kreativ-igazgatoja-tavozik.htmlTávozik a TV2-től Shadia Nugud a TV2-csoport tartalom és kreatív igazgatói pozíciójából. TV + SztárokOrigoNagyon lepukkant a Két pasi meg egy kicsi gyereksztárja, Angus T. Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20160107-angus-t-jones-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-gyerekszinesze-felismerhetetlen-lett.htmlAlig lehet ráismernia népszerű sorozat egykori gyerekszínészére, Angus T. Jones-ra, akit a minap Santa Monicában kaptak lencsevégre. TV + Sztárok--Rendhagyó videóban köszöntötték fel Eszenyi Enikőt: 55 éves lett!http://www.life.hu/sztarok/20160111-eszenyi-enikot-videoval-koszontottek-fel-kollegai-szuletesnapja-alkalmabol.htmlA Vígszínház igazgatóját egy Facebookra feltöltött felvételen köszöntötték kollégái. TV + SztárokOrigoÉlő adásban káromkodta el magát Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20160108-vilmos-herceg-elkaromkodta-magat-elo-adasban.htmlNem ezt szoktuk meg a trónörököstől! Ki kellett sípolni Vilmos herceg legutóbb adott interjújának egy részét. TV + Sztárok--Mi történt? Egyre lepukkantabb Matthew Perryhttp://www.life.hu/sztarok/20160108-matthew-perry-a-jobaratok-sztarja-egyre-lepukkantabb.htmlFáradtan és nagyon megviselten kapták lencsevégre a Jóbarátok Chandlerjét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.