Tilosban parkolásért büntették meg Szinetár Dórát

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
tilosban parkolás büntetés Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő terepjárójára kerékbilincset raktak a közterületesek, mivel rossz helyen parkolt. De nem csak ő járt pórul: a mellette álló 5-6 autóra is rákerült a drága zárszerkezet.

Az egyik, szintén kerékbilincset kapó autós szerint a színésznő nem hepciáskodott a hatósággal, tudomásul vette, hogy rossz helyen parkolt. Kiderült ugyanis, hogy többen is egy rakodási területen álltak meg, ahol bizonyos időben tilos parkolni.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Nem hittem volna, hogy ez valakit érdekel rajtam kívül, de ha mégis, kívánom, hogy az illetőnek ez legyen a legmegrázóbb hír, amit hall a héten. Egyébként sokadmagammal álltunk meg egy rakodási területen, mivel egyikünk sem vette észre a befelé fordult tiltó táblát. A lebilincselt autónak mindeközben fizettük a parkolási díját" - mondta a színésznő a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.