Rajongók, figyelem! Jön a Violetta utolsó évada

Forrás: AFP/Tiziana Fabi -
film sorozat Violetta évad Disney
A sorozat befejező, 3. évada január 18-tól új részekkel jön a Disney Csatornán.

Violetta ebben az évadban eleinte nagyon boldog, hiszen olyan dalokon dolgozhat, amiket imád, ráadásul Leónnal is jól megvannak. Ám felbukkan a gyönyörű és okos Priscila, akibe German teljesen belehabarodik, és a nő egy véletlen felfedezéssel önkéntelenül is a feje tetejére állítja a család életét. Ráadásul Violettának Ludmila mesterkedéseivel is meg kell birkóznia, a cselszövő lány ugyanis a helyére pályázik a bandában - áll az évad leírásában - írja az Origo.

Forrás: AFP/Tiziana Fabi

Új szereplők is felbukkannak, a tévéző kislányok Priscilán kívül megismerhetik Clementet, egy francia milliomos fiát, aki mindenáron be akar kerülni a stúdióba, illetve egy mexikói lányt, aki beleszeret Leónba. Az új Violetta-részek január 18-tól, hétfőtől minden hétköznap 18 órakor a Disneyn futnak, az I Love Violetta új részei péntekenként este 7-től vannak a képernyőn.

Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carverhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-charlie-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-coming-outolt.htmlA Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--Adele énekelt Katalin hercegné születésnapjánhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-adele-enekelt-katalin-hercegne-szuletesnapjan.htmlHétvégén ünnepelte 34. születésnapját Katalin hercegné. A család állítólag otthon ünnepelte a nagy napot, de azért Adele meglátogatta őket egy minikoncert erejéig. TV + SztárokAFPLegutóbbi fotóján rá sem lehet ismerni Győzikérehttp://www.life.hu/sztarok/20160111-gaspar-gyozo-showman-sokat-fogyott-es-uj-sapkajaban-vekony-arccal-ra-sem-lehet-ismerni.htmlGáspár Győző sapkában és napszemüvegben felismerhetetlen - vajon a fogyása is közrejátszik abban, hogy a showman megváltozott? TV + Sztárok--Szexi amazonként pózolt Cserpes Laura - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160111-cserpes-laura-enekesno-szexi-amazonkent-pozolt-a-luxusnyaralasan.htmlÁlomszép tengerparton, egy szál áttetsző csipkefelsőben fotózták az énekesnőt. TV + Sztárok--Erről beszél mindenki: így ijesztette meg Lady Gaga Leonardo DiCapriót a Golden Globe-onhttp://www.life.hu/sztarok/20160111-lady-gaga-enekesno-osszeutkozott-es-megijesztette-leonardo-dicapriot-a-golden-globe-on.htmlA Golden Globe-gála bővelkedett felejthetetlen pillanatokban, a világ azonban most csak egyet emleget közülük, de azt nagyon. Így lett a legjobb gif Leonardo DiCaprióból egyetlen perc alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.