Botrány! Lindsay Lohant kidobták egy bárból

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc -
Lindsay Lohan rendőrség szórakozóhely botrány sztár
A színésznő a barátival mulatott egy manhattani szórakozóhelyen, és kicsit soknak bizonyult az elfogyasztott alkohol mennyisége, Lohanék ugyanis kötekedni kezdtek a vendégekkel. A bulinak hamar vége lett. 

Lohan és kishúga először a VBar vécéjébe zárkóztak be, majd amikor az egyik pincér bekopogott hozzájuk, hogy jól vannak-e, rasszista megjegyzéseket tettek, és le is köpték a férfit. A biztonságiak ezután úgy döntöttek, kitessékelik az egész csapatot a helyről, aminek a sztár és barátai nem örültek túlzottan. Végül a rendőröknek kellett hazavinniük a balhés társaság tagjait. Feljelentés nem történt - írja a Pagesix.

Forrás: AFP/Theo Wargo/Nbc
Hoppá! Coming outolt a Született feleségek gyereksztárja, Charlie Carverhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-charlie-carver-a-szuletett-felesegek-sztarja-coming-outolt.htmlA Született feleségekben világhírnevet szerző sorozatsztár Instagram-oldalán vallott szexualitásáról. TV + Sztárok--5 dolog, amit nem tudtál David Bowie-rólhttp://www.life.hu/sztarok/20160112-david-bowie-elhunyt-enekes-3-dolog-amit-nem-tudtal-rola.html18 hónap küzdelem után végül legyőzte rákbetegsége David Bowie-t, aki vasárnap hagyta itt az árnyékvilágot. Íme, 5 olyan tény, amelyet még a legnagyobb rajongói sem tudhattak a legendás énekesről. TV + Sztárok--Könnyekben tört ki David Bowie exfelesége, amikor megtudta, hogy a zenész meghalthttp://www.life.hu/sztarok/20160112-angie-bowie-david-bowie-exfelesege-konnyekben-tort-ki-amikor-megtudta-hogy-meghalt-az-enekes.htmlA jelenleg épp egy reality show-műsorban részt vevő Angie Bowie a Big Brother-házban szerzett tudomást arról, hogy meghalt egykori férje. TV + Sztárok--Dióssy Klári: „Nem Jakupcsek Gabriella szeretnék lenni”http://www.life.hu/sztarok/20160112-diossy-klari-kihivasnak-erzi-a-ridikul-vezeteset.html"Őszintén tisztelem Gabit, de ha már ez a helyzet így alakult, én Dióssy Klári szeretnék lenni és nem Jakupcsek Gabriella" - mondta a műsorvezető a hirado.hu-nak. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huDamu Roland cáfolja alkoholbeteg felesége állításaithttp://www.life.hu/sztarok/20160112-damu-roland-cafolja-alkoholbeteg-felesege-allitasait.htmlMíg korábban arról szóltak a hírek, hogy Damu Roland feleségének alkoholelvonóra kellett mennie, Edina tegnap cáfolta ezeket az információkat. Damu Roland most azonban újra arról beszélt: felesége súlyos alkoholproblémákkal küzd. TV + Sztárok--Baukó Éva: "Vastag Csaba mi a fenét keresett a Golden Globe-on?"http://www.life.hu/sztarok/20160111-bauko-eva-a-tv2-edes-elet-sztarja-kiakadt-mit-keresett-vastag-csaba-a-golden-globe-afterpartyjan.htmlA szőkeség megírta szókimondó véleményét, az énekes feltűnéséről a Golden Globe partiján. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.