Tóth Gabi és Majka kutyagyilkosság miatt borultak ki

Tóth Gabi gyilkosság kutya Majka kiakadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két sztár a deteki kutyagyilkosság miatt fakadt ki közösségi oldalán.

Tavaly nyáron készült az a megdöbbentő és brutális videó, amin az látszik, hogy a deteki alpolgármester fia agyonüt egy kutyát – írta az Origo. A sztárok kiakadtak a történet hallatán. Tóth Gabi és Majka is felszólat az ügyben.

Forrás: Facebook/Tóth Gabi

„Statisztika: Ahol állatkínzás van, ott családon belüli erőszak is. Ennek a kis köcsögnek nem való élet, pláne nem család meg gyerek. Beszól neki a barátnője egyet, aztán őt is agyonüti? Úristen, miért nem tudják ezt is ugyanolyan gyilkosságnak tulajdonítani? Szegény kutyi" – írta Gabi.

Forrás: Origo

„Gyűlölöm azokat a videókat ahol az állatokat bántják. Gyáva vagyok. Egyszerűen nem merem megnézni őket, mert olyan mérhetetlen düh fog el, amitől napokig rosszul vagyok. De komolyan! Egy olyan emberré változom akit nem ismerek, mikor ilyennel találkozom!" – írta Majka.

Bevadult a szőrmók - ÉNB Alexát megharaptákhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-enb-alexat-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-szepseget-egy-szoros-joszag-harapdalta-meg.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest dögös szépsége nem bánta, hogy kis barátja nekiesett a fülének. TV + Sztárok--Nem tud betelni vele - Így torkoskodik Horváth Éva http://www.life.hu/sztarok/20160113-horvath-eva-modell-torkoskodasban-nagymeno-es-a-normafanal-egy-hatalmas-langost-evett.htmlA modell bevallotta, mivel nem tud betelni és mi az, amitől azonnal elcsábulnak az ízlelőbimbói.TV + Sztárok--"Nem tudtam hova tegyem ezt az egészet" - Megviselte a siker Radics Gigithttp://www.life.hu/sztarok/20160113-radics-gigit-megviselte-a-siker-errol-garami-gabornak-a-class-utasban-vallott.htmlAz énekesnő 16 évesen megnyert egy országos tehetségkutatót, és azóta a hazai könnyűzenei élet meghatározó szereplője. A sikert nagyon élvezi, de nem mindig volt ez így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoHarsányi Levente különleges meglepetéssel kedveskedett Ganxstánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160113-harsanyi-levente-az-mtva-a-dal-musorvezetoje-kulonleges-meglepetessel-kedveskedett-ganxsta-zoleenak.htmlA Dal 2016 műsorvezetője egy dalszöveggel köszöntötte az 50 éves Ganxsta Zoleet. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huVV Dennis Fanniról: „Nem futok olyan nő után, aki üldözési má­niás”http://www.life.hu/sztarok/20160113-vv-dennis-ujra-dolgozik-es-irt-egy-slagert.htmlVV Dennis élete Fannival való szakítása óta gyökeresen megváltozott: visszament dolgozni, és új slágert írt. TV + SztárokOrigo"Jogtalanul kerül veszélybe minden" - Végrehajtás alatt Szorcsik Vikiék cégehttp://www.life.hu/sztarok/20160113-szorcsik-vikiek-cege-vegrehajtas-ala-kerult-jogtalanul-kerul-veszelybe-minden.htmlMindössze 4550 forint miatt került veszélybe Szorcsik Vikiék családi vállalkozása. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.