Király Viktor: "Előttem a cél, nem állok meg"

Forrás: The Voice -
The Voice énekes Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy hónapot tölt majd itthon az énekes, majd utazik vissza Amerikába, ugyanis a Voice után ott is nagyon sok felkérése van. 

"Hiányzott már a pesti levegő, jó újra itt. Az első estét otthon töltöttem a családommal, igazi magyaros paprikás csirkét ettünk, isteni volt" - mesélte a Borsnak Viktor és arról is beszélt, milyen sokat jelent neki a magyar rajongók támogatása, többek között ezért is jött haza. Hozzátette, nem tölt sok időt itthon, Amerikában ugyanis több producerrel dolgozik, dalokat ír, mondhatni közel a világhírnév.

Forrás: The Voice

"Hiába van a hátam mögött nyolc év és sok zenei anyag, kellenek újak, hogy le tudjak ülni a kiadókkal tárgyalni. Amerikában is igyekszem minél több helyre eljutni, először az a terv, hogy a keleti partot járom be, de szerencsére sok felkérésem van. Hívtak például Bostonba, Philadelphiába és Floridába is. Előttem a cél, nem állok meg" - nyilatkozta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.