Most kiderül ki a legstílusosabb magyar sztár

Forrás: sunhillmedia -
díj Nemes Jeles László Hosszú Katinka stílus sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka és Nemes Jeles László is küzd a megtisztelő kategóriában.

Hazánk legstílusosabb ikonjait keresik az Style Award versenyen, aminek díjait idén februárban egy nagyszabású gálán osztják ki, azzal a céllal, hogy a már ismert és elismert sztárokat, a kreatív szcéna figyelemreméltó arcait még szélesebb körben bemutassák a közönségnek. Ismét megválasztják a legstílusosabb nőt, a kategóriában olyan hölgyek kaptak helyet mint Hosszú Katinka, Mihalik Enikő, Gryllus Dorka, Sándor Szandra és Schoblocher Barbara, a Blahaluisiana énekesnője. A hölgyek mellett a stílusos férfiakra is lehet voksolni, Nagy Zsolt, Nemes Jeles László, Vitáris Iván, az Ivan and the Parazol frontembere, Szilágyi Áron és Lakatos Sándor is a cím várományosa. Érdekesség még, hogy Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrícia ezúttal nem színészként mérettetnek meg, hanem a jótékonyság kategóriában.

Nemes Jeles László, Hosszú Katinka Forrás: sunhillmedia

Mégsem lesz világhírű színész Krasznai Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20160129-krasznai-tunde-megsem-lesz-szinesz.htmlAhogy a Life.hu is beszámolt róla, Krasznai Tünde egy amatőr társulatnál tanulta a színészmesterséget, hogy tavasszal már Brigitte Bardot bőrébe bújhasson. Úgy látszik, mindez meghiúsult, mert Tünde rájött: neki az éneklés az élete. TV + Sztárok--Ezért van konfliktus Hódi Pamela és Baukó Éva közthttp://www.life.hu/sztarok/20160129-kiderult-miert-van-konfliktus-hodi-pamela-es-bauko-eva-kozott-tv2-edes-elet-cimu-adasaban.htmlA két sztár nem igazán szívleli egymást, amit nem is titkolnak. Most viszont fény derül a kettőjük közti rossz viszony okára is. TV + Sztárok--Kopaszon tér vissza a Barátok köztbe Rékasi Károly http://www.life.hu/sztarok/20160129-rekasi-karoly-tartott-a-visszaterestol-teljesen-atalakul-bartha-zsolt-karaktere-a-sorozatban.htmlA színész hét hónappal ezelőtt súlyos motorbalesetet szenvedett, és ennek következtében a karakterének is hosszú szabadságra kellett mennie. Most visszatér, de a nézők meglepetésére kicsit másképp. TV + Sztárok--Gera Zoltán: „Legtöbbször anyukámat loptam meg”http://www.life.hu/sztarok/20160129-gera-zoltan-futbalista-fiatalkorarol-vallott-amikor-meg-edesanyjat-is-meglopta.htmlA focista arról vallott, hogy bár fiatal korában elindult a lejtőn, végül Istennek köszönhetően révbe ért az élete. TV + Sztárok--Majka kiborult! Bojkottot szervez a magyar zenecsatorna ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160129-majka-a-facebookon-kelt-ki-a-magyar-zenecsatorna-ellen.htmlPár napja mutatták be Majka új klipjét az „Eléglesz” című dalához, a zenész most ünnepelhetne. Ehelyett alaposan kiborult! TV + SztárokOrigoKudlik Júlia: „Nem számítottam a kirúgásomra"http://www.life.hu/sztarok/20160128-kudlik-julia-a-kozteve-egykori-musorvezetoje-nem-szamitott-az-elbocsatasara.htmlA televíziós legenda arról vallott, anno hogyan kellett távoznia a köztévétől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.