Schobert Norbi súlyos titokkal sokkolta rajongóit

vallomás Schobert Norbi edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fitneszguru legújabb Facebook-posztja durva kommentcunamit indított: rengeteg rajongó kelt ki magából, sokan pedig kiálltak Norbi mellett.

"30 éve utálok edzeni, de mindennap megteszem, hogy az irigyeim tudják, több vagyok náluk" - írta Norbi a közösségi oldalán. Őszinte vallomása sok rajongónál kiverte a biztosítékot, vannak, akik szerint Norbi ezzel

szembemegy eddig hangoztatott értékrendjével.

Forrás: Facebook/ Norbi Update

"Akkor ezek szerint nem magadért edzel, és nem azért, mert élvezed azt, amiért megdolgoztál, hanem azért, hogy másoknak megfelelj? Akkor sztem lakatold le az ajtód, mert ez a kijelentésed az egész eddig felállított értékrenddel szembemegy!"

"Minden napodat azzal töltöd, amit utálsz, csak hogy bizonyítsd az irigyeidnek, hogy jobb vagy náluk? Lehet, hogy van rajtam 4-5 kiló felesleg, de legalább boldog vagyok, mert semmit sem megfelelési kényszerből csinálok."

"Egészségtelen egy motiváció!"

Ugyanakkor sokan megvédték Norbi kijelentését:

"Ez egy fricska a beszólogatóknak. Nem kell túlagyalni. Továbbá nem várható el senkitől, hogy mindig legyen kedve a sporthoz. Ő kedv nélkül is végzi."

"Barátommal ma reggel fél 6-kor mentünk futni 12 km-t . Büszke vagyok rá, hogy ő is szeret sportolni. Én már 16 éve »utálok« futni, mégis megvolt a maraton is."

"Igazad van. Maga az edzés nem jó. Fárasztó, néha fájdalmas. Ami jó, az az utána érzett elégedettség, jóleső fáradtság. Nemrég kezdtem, hosszú út áll még előttem, és várok minden alkalmat, hogy újra »szenvedhessek«. Mert tudom, az életet jelenti a számomra és a családom számára is!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.