BulvárRap: "Gáspár Bea sokat fogyott, de kemény!"

fogyás Hegyi Roli bulvárrap Győzike Schobert Norbert Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.

Lagzi Lajcsi kijött a börtönből, Kulcsár Edina gyászol, Gáspár Bea pedig lefogyott - ne maradj le te sem az elmúlt néhány nap legfontosabb eseményeiről:

Hallgasd meg Lagzi Lajcsi börtöndalát - Videó! http://www.life.hu/sztarok/20160203-mar-hallhato-lagzi-lajcsi-bortondala-a-zenesz-a-szeretteinek-szanta-a-dalt-video.htmlAz énekes egy saját szerzeményben foglalta össze a börtönben eltöltött 125 napját. Az eredmény igazán fülbemászó lett! TV + Sztárok--Lemmy, Bowie, Rickman? Íme, az utolsó fotók, amik sztárokról készültek a haláluk előtt http://www.life.hu/sztarok/20160118-halaluk-elott-fotozott-sztarok-igy-neztek-ki-a-legendak-mielott-eltavoztak-volna-fotok.htmlSajnos az utóbbi időben számtalan híres művészt veszítettünk el, akik fájóan fiatalon, vagy hosszú betegség után hagytak itt minket. Bár emlékük örökké él bennünk, néhány felvétel azért maradt az utókor számára az utolsó napjaikról. TV + SztárokOrigoMásfél évig nős férfival járt Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20160203-masfel-evig-nos-ferfival-jart-bauko-eva-aki-a-pszichiatere-volt.htmlA celeb megnyílt, és őszintén mesélt Hódi Pamelának a legféltettebb vágyairól és még a zűrös ügyeiről is. TV + Sztárok--Dér Heni: "Felháborító, ahogy az állítólagos HIV-fertőzött kollégámmal bánnak"http://www.life.hu/sztarok/20160204-der-heni-kiakadt-felhaborodott-a-hiren-miszerint-hiv-fertozott-egy-magyar-sztarenekesnon.htmlTöbb hazai énekesnő is nemtetszését fejezte ki azzal a hírrel kapcsolatban, miszerint egy magyar sztár HIV vírussal fertőzött. Most Dér Heni szólalt fel az ügyben. TV + Sztárok--Lady Gaga énekli a himnuszt a Super Bowlonhttp://www.life.hu/sztarok/20160203-lady-gaga-fellep-a-super-bowlon-o-adja-elo-a-himnuszt-tobb-millio-nezo-elott.htmlA vasárnapi Super Bowlon az énekesnő kapta azt a megtisztelő feladatot, hogy színpadra léphet az amerikaiak egyik legkedveltebb sporteseményén. TV + SztárokOrigoBerki: “Külföldön élő magyar állampolgár vagyok”http://www.life.hu/sztarok/20160204-berki-krisztian-kulfoldon-elo-magyar-allampolgarnak-vallotta-magat.htmlAz Édes élet sztárja ugyan felkerült a NAV fekete listájára, de úgy gondolja nehezen szedhetne össze adótartozást, ha egyszer nem ebben az országban tevékenykedik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.