műsorvezető videó sztárok Bálint Antónia bulvárrap Bochkor Gábor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Life.hu rappere, Hegyi Roli ezen a héten sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül, és rímekbe szedve meséli el, mi történt a hírességekkel az elmúlt néhány napban.

Tovább gyűrűzik a Bochkor-botrány: Schobert Norbi is beszállt

A rádiós Pierce Brosnan színész és felesége közös fotója apropóján nyilvánította ki véleményét, amivel sokaknál kiverte a biztosítékot. A fitneszguru közösségi oldalán csapott oda Bochkornak.
Szinetár Dóra új szerepben: szakmát vált a színésznő?http://www.life.hu/sztarok/20160217-szinetar-dora-szineszno-uj-szerepeben-tarsmusorvezeto-a-csaladbarat-cimu-musorban.htmlSzinetár Dóra legutóbbi, Instagramra feltöltött fényképe szerint a Család-Barát című műsor legutóbbi adásában társműsorvezetőként szerepelt. TV + SztárokOrigoElhagyja az országot Kiss Ramóna?http://www.life.hu/sztarok/20160217-kiss-ramona-elhagyja-az-orszagot-masfel-honapra-hogy-angolul-tanuljon.htmlA színésznő állítólag egy időre elbúcsúzik a Barátok közttől és a színháztól is, hogy a tanulásra koncentráljon. TV + Sztárok--Távozik a Jóban Rosszban színésznője, Juhász Adriennhttp://www.life.hu/sztarok/20160216-otthagyja-a-joban-rosszbant-juhasz-adrienn.htmlNem marad együtt a Jóban Rosszban stábja, legalábbis nem a mostani felállásban, ugyanis az Elvira nővérként ismert Juhász Adrienn, gyereket vár, még egy hónapot forgat. TV + Sztárok--Hihetetlen! Jakabos Zsuzsa visszament az időbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-jakabos-zsuzsa-fiatalon-is-fiatalabbnak-nez-ki.html A gyönyörű Európa-bajnok magyar olimpikonról minden nap írhatnánk, hiszen bárki példaképként tekinthet rá. Most egy újabb dögös fotóval lepett meg minket. TV + Sztárok--Himnuszt írtak Hosszú Katinkáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160215-hosszu-katinka-uszonohoz-iron-ladyhez-himnuszt-irt-egy-bajai-zenesz.htmlEgy bajai zenész, Ossó Balázs írt dalt az Iron Ladyhez. A hozzá készült videoklip dinamikus lett, és az úszófenomén is feltűnik benne. TV + Sztárok--Lady Gaga magára varratta David Bowie képmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160215-lady-gaga-kulonleges-tetovalasa-david-bowie-fotoja-disziti-az-enekesno-oldalat.htmlAz énekes lassan egy hónapja hagyott itt minket, de a rajongók a mai napig gyászolják. A világhírű énekesnő szintén nagy fan volt, így most egy különleges tetoválást készítetett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.