Dr. Alban klipjében táncolt Tücsi

Forrás: GOOD PR SOLUTION -
Tücsi Sláger TV Aryee Claudia Dedei videóklip Dr. Alban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aryee Claudia Dedei, ismertebb nevén Tücsi köztudottan nagyon szereti a zenét, és hamarosan a világsztár videoklipjében tűnik majd fel.

Tücsit és Pordán Petrát, a Sláger TV új műsorvezető párosát múlt pénteken láthatták először képernyőn a nézők a Halló, Angyalok! című élő kívánságműsorban. Az Angyalok amellett, hogy a kívánságokat teljesítették, az aktuális dalok kapcsán nosztalgiáztak is egy kicsit.

Forrás: GOOD PR SOLUTION

„Az egyik néző Dr. Alban egyik slágerét kérte – és kevesen tudják, hogy tavaly nyáron én is szerepeltem az énekes egyik videó klipjében. Mivel tinédzser korom óta szeretek bulizni, imádok táncolni és énekelni is, ezért vállaltam el az egyik főszerepet a Hurricane című klipben. Ezt a videót természetesen a Halló, Angyalok!-ban is megmutatjuk majd" – mondta el Tücsi, aki további részleteket is mesélt a forgatásról.

„A klipben két másik magyar lánnyal együtt szerepeltem. Az egy napos forgatás Budapesten volt, autós és táncos jeleneteket vettünk fel. A legnagyobb élmény az volt, amikor a forgatás szünetében a rakparton egy Cadillac-ban ülve együtt énekeltem Dr. Albannal a Sing Hallelujah-t. Nagyon jó fej volt az énekes" – tette hozzá a műsorvezető.

Szulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”http://www.life.hu/sztarok/20160218-szulak-andrea-volt-parja-gyarmati-gabor-nyilatkozott-kapcsolatukrol.htmlGyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább. TV + Sztárok--"A húsnak igenis van felvevőpiaca" - Bochkor megdöbbentő kijelentésére reagáltak a sztárokhttp://www.life.hu/sztarok/20160218-bochkor-gabor-a-music-fm-onindito-musorvezetoje-megdobbento-kijelentesere-reagaltak-a-sztarok.htmlMolnár Anikó, Soma és Kökény Attila is a kerekded nők pártján állnak, és nem értenek egyet a szókimondó rádiós véleményével. TV + SztárokBiztos nem találnád ki, mi Sarka Kata kedvenc étele!http://www.life.hu/sztarok/20160218-sarka-kata-imadja-a-remegos-zseles-kocsonyat.htmlA műsorvezető elárulta, hogy melyik az a nem hétköznapi fogás, amitől összefut a nyál a szájában! TV + Sztárok--Börtönbe kerülhet kedvesével Vanessa Hudgenshttp://www.life.hu/sztarok/20160217-vanessa-hudgens-megszegte-a-torvenyt-borton-jarhat-azert-mert-kobe-vestek-a-szerelmuket.htmlA színésznő és párja kicsit túlzásba vitték a romantikázást, mellyel kiverték a biztosítékot a hatóság embereinél. Akár hat hónap börtönt is kaphatnak a tettükért. TV + Sztárok--Elhagyja az országot Kiss Ramóna?http://www.life.hu/sztarok/20160217-kiss-ramona-elhagyja-az-orszagot-masfel-honapra-hogy-angolul-tanuljon.htmlA színésznő állítólag egy időre elbúcsúzik a Barátok közttől és a színháztól is, hogy a tanulásra koncentráljon. TV + Sztárok--Anyagi gondokkal küzd Charlie Sheen?http://www.life.hu/sztarok/20160217-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-az-interneten-arulja-kedvenc-autojat-anyagi-gondjai-miatt.htmlA HIV-pozitív világsztár egy internetes oldalon árulja kedvenc luxusautóját. Vajon miért? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.