Szulák Andrea volt párja megnyílt: “Az élet nem áll meg”

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Gyarmati Gábor szerelem kapcsolat Szulák Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyarmati Gábor elárulta, hogy a szakítás mindkettőjüknek egy nagyon nehéz időszak volt. Egyiküknek sem könnyű, de az élet megy tovább.

Tavaly szeptemberben közölték szakításuk tényét a nagy nyilvánossággal, ami akkor mindenkit meglepett, hiszen úgy tűnt, boldog és kiegyensúlyozott életet élnek. A színésznő azóta sem kíván nyilatkozni az életében zajló eseményekről, volt párja, Gyarmati Gábor viszont elárulta a Story magazinnak, hogy milyen mostanában a viszonyuk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Gábor még mindig teljes tisztelettel és szeretettel nyilatkozik Szulák Andreáról, és elmondta, hogy kimondottan jó a kapcsolatuk, nem hánytorgatnak fel egymásnak semmit.

Fotó: László Zsigmond/Life.hu

Szulák Andreával ellentétben Gábornak már van új kapcsolata. A szakítás után hét hónappal találtak egymásra Agócs Judit színésznővel. Gábor azonban még nem mutatta be kislányának új párját, azt mondta, szerinte ehhez még időre van szükség.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.