Hódi Pamela TV2 Mokka Hada Renáta Vujity Tvrtko Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 péntek reggeli Mokkájában furcsa beszélgetésnek lehettünk szem- és fültanúi. Vujity Tvrtko élesen bírálta a meghívott vendéget, Berki Krisztiánt, vagyis inkább azt, amit a macsó képvisel. Demcsák Zsuzsa szemmel láthatóan kínosan érezte magát, később pedig a kommentelők és Kiszel Tünde is kifejtették véleményüket. Az elhangzottakkal kapcsolatban Hada Renátának és Berki párjának, Hódi Pamelának is megvan a véleménye, amit a Facebookon tettek közzé. 

A kommentelők között persze volt, aki Tvrtko pártjára állt, de a tévést sokan keményen bírálták. Van, aki szerint Tvrtko rég nem hiteles már a „mentsünk meg minden elesettet a világban” sztorijaival, ráadásul kevés benne az empátia, más arról írt, hogy bár Tvrtkót jó műsorvezetőnek tartja, ezúttal zöldfülűként viselkedett. Olyat is olvastunk, aki a tévést egyenesen arra szólítja fel, kérjen bocsánatot Berkitől.

Hada Renáta és Hódi Pamela bejegyzését az Édes élet-produkció tette közzé az Instagramján, amelyet mi is megosztunk veletek:

HADA RENÁTA HÁBOROG, HÓDI PAMELA KIÁLL BERKI MELLETT Hada Renáta puffog, Hódi Pamela sem hagyja szó nélkül, hogy Vujity Tvrtko reggel bekóstolta a Berkit. Hiteltelen, ócska, cirkuszos, ripacs, szenzációhajhász, sapkás majom – ezek csak a legenyhébbek azon minősítések közül, amiket a TV2 riportere kapott, miután reggel a Mokkában megpróbálta kiosztani Berki Krisztiánt. Tvrtko először azt mondta, ő még attól is zavarban van, hogy kérdezzen Berkitől, majd azt, hogy az egész élete az ellen szól, amit Berki képvisel a nyilvánosság előtt. Ez akasztotta ki Hada Renáta háromkötetes írónőt, aki korábban a Playboy címlapján is szerepelt, most pedig főállású édesanya. A kismama szerint már önmagában az bunkóság, hogy Tvrtko sapkában ül le beszélgetni, a riporter nemes egyszerűséggel a TV2 szégyene, és akkor is tisztelettel kell bánnia az interjúalanyokkal, ha amúgy neki az az illető nem szimpatikus. Éles hangú bejegyzéséhez pedig azonnal megérkeztek a civilek hozzászólásai is. Egy kommentelő szerint Tvrtko rég nem hiteles már a „mentsünk meg minden elesettet a világban” sztorijaival, amiket nulla empátiával mutat be a tévénézőknek és könyvei olvasóinak. A legérdekesebb azonban az, hogy még Hódi Pamela is beszállt a vitába, ugyanis úgy érezte, neki is van hozzáfűznivalója. De persze nem azért, mert ő és Krisztián egy párt alkot.

A photo posted by Édes Élet (@edeselet) on

Megszűnhet Balázsék reggeli műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20160220-megszunhet-sebestyen-balazsek-reggeli-musora-a-morning-show.htmlA Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság nem először vizsgálja a műsort. Mivel visszaesőnek számítanak, akár a Class FM frekvenciaengedélyét is bevonhatják, ami idén novemberben járna le. TV + Sztárok--Tóth Andi retteg - Fél, hogy elájul A Dal színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20160220-toth-andi-fel-hogy-elajul-a-dal-szinpadan.htmlAhogy akkor írtunk is róla, Tóth Andi összeesett A Dal elődöntőjében az eredményhirdetésnél. A fiatal énekesnő azóta jobban odafigyel, mit fogyaszt a fellépése előtt. Akkor a Life.hu riporterének elárulta, jobban izgult, mint anno az X-Faktorban. TV + SztárokOrigoBerki elmondta: ezért csókolta szájon Natithttp://www.life.hu/sztarok/20160220-berki-krisztian-a-gyereknevelesro-es-a-szajrapuszirol-beszelt.htmlAz Édes élet szereplője semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy kislányával szájrapuszit adnak egymásnak, és hozzátette, ha Nati megnő, nyilván szakítanak ezzel a szokásukkal. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi kiakadt - Ezúttal a szomszédainál tartott razziát a rendőrséghttp://www.life.hu/sztarok/20160220-lagzi-lajcsi-szomszedainal-tartott-razziat-a-rendorseg.htmlCsütörtökön újabb razziát tartott a rendőrség Boldogasszonypusztán. Most nem a zenész otthonában, hanem a szomszédoknál tartottak szemlét.TV + SztárokOrigoIdősek otthonában él az LGT zenészehttp://www.life.hu/sztarok/20160220-idosek-otthonaban-el-az-lgt-es-omega-dobosa-laux-jozsef.htmlIdősotthonba költözött Laux József legendás zenész. TV + Sztárok--Adele végigbőgte a Grammy másnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160219-adele-a-grammy-gala-utan-folyton-sirt-rosszul-sikerult-fellepese-miatt.htmlA díjátadón az énekesnő fellépése nem sikerült valami jól. A rajongók borzasztóan kiakadtak, pedig technikai hibák okozták a problémát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.