"Hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok" - Freddie fontos üzenetet tett közzé

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Freddie Fehérvári Gábor Alfréd Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este eldőlt, hogy Fehérvári Gábor Alfréd képviseli hazánkat májusban az Eurovíziós Dalfesztiválon. Freddie tegnap interjút adott a Life.hu-nak, vasárnap pedig fontos üzenetet tett közzé közösségi oldalán.

A Pioneer jóképű énekesének mostanra sikerült összeszednie a gondolatait. Lássuk hát, mire jutott Freddie!

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Drága Úttörők,

Hiába, nem szokott gondot okozni a gondolataim szavakba öntése, most mégis nehéz megfogalmaznom amit érzek...

Hihetetlen mértékű hálával tartozom jobbnál jobb embereknek, megtiszteltetés olyan csapatban szerepelni mint amilyenben én lehetek. Engedjétek meg, hogy megnevezzem Őket:

Tabár Zoltán, Tabár-Halász Mariann, Szabó Zé, Bodor Anikó, Csarnai Borbála, Molnár Gábor, Mészáros Tamás, Zentai Márk, Turi Lajos Péter, Kisprumik Ádám, Hornyák István, Dogfish Kft.

Köszönöm a Tv2-nek, hogy egy évvel ezelőtt beléphettem egy ajtón... Köszönöm az MTVA-nak a lehetőséget, a Stábnak a kifogástalan körülményeket a felkészülésre.

És köszönöm Nektek... De nem tudom eléggé... Felfoghatatlan ami történt, hálás vagyok, hogy vagytok, hogy ilyenek vagytok. Lehet, hogy kis előadónak számítok, de a legjobb közönségem van ez egészen biztos. Köszönöm Nektek! ❤

Bízom benne, hogy azok a követők és szimpatizánsok, rajongók, kik nem értünk szorítottak, és jelenleg csalódottak, amikor eljön az ideje megenyhülnek, és képesek lesznek nyitott szívvel mellénk állni, hogy Stockholmban együtt lehessünk Magyarok...

Hálásan köszönöm Mindannyiotoknak!
Ölelés

Szex és New York fanok figyelem! Cynthia Nixon, Chris Noth és Kristin Davis közös szelfit lőttekhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-a-szex-es-new-york-szineszei-cynthia-nixon-chris-noth-es-kristin-davis-kozos-szelfit-lottek.htmlNagy öröm érte vasárnap délután a Szex és New York-fanokat, legnagyobb kedvenceink ugyanis közös képen szereplenek. A fotót a Charlotte-ot alakító színésznő tette közzé.TV + Sztárok--"Csodás kis csajos autó" - Luxusautót villantott a Barátok közt jócsaja, Nyári Diahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-nyari-diana-a-baratok-kozt-sorozat-jocsaja-luxusautot-villantott-gaspar-evelin-modra.htmlNyári Diána, akinek kebleit legutóbb kollégája, Józan László vette célba, újabb fotót tett közzé nyilvános Instagram-oldalán.TV + Sztárok--Követői szerint túl sokat dolgozik Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160228-sarka-kata-tul-sokat-dolgozik-facebookos-kovetoi-szerint.htmlSarka Kata a minap "dolgozós" képet posztolt Facebook-oldalára. Rajongói pedig most sem hagyták szó nélkül feltöltött fotóját. TV + Sztárok--Ezen a helyen végezhet Freddie az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160228-ezen-a-helyen-vegezhet-freddie-az-eurovizios-dalfesztivalon-a-spoon-szerint.htmlA Life.hu riportere a tavalyi fellépőcsapattal, a Spoonnal beszélgetett. A srácok állítják, nem is tudtak kinek szurkolni, annyi jó volt...TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBoth Miklós még keresi Freddie-ben Freddie-thttp://www.life.hu/sztarok/20160228-both-miklos-a-dal-zsuritagja-petruskanak-szurkolt.htmlA zsűritag, Both Miklós Petruskát szerette volna A Dal győztesének, de úgy sem csalódott, hogy Freddie nyert. TV + Sztárok--Petruska: "Van hova esni!"http://www.life.hu/sztarok/20160228-petruskaval-a-dal-egyik-nagy-eselyesevel-beszelgettunk.htmlNagy esélyese volt A Dalnak Petruska. Riporterünknek elmondta, bár nem ő jutott tovább, nagyon örül, hogy részt vett a show-műsorban és izgalmas kihívás volt számára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.