Röhrig Géza Törőcsik Mari Saul fia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyen lehet, hogy nem lett volna a Saul fia főszereplője, ha több mint 25 évvel ezelőtt nem karolja fel őt Törőcsik Mari.

Ma már az egész ország ismeri Röhrig Géza nevét, de Törőcsik Mari, és a színész volt barátnője nélkül nem biztos, hogy ez így alakult volna.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

Több mint két évtizeddel ezelőtt Madaras József Eszmélet című ötrészes filmjéhez kerestek József Attilát. Röhrig Gézát akkori barátnője bíztatta, hogy jelentkezzen, ám Törőcsik Mari nélkül meglehet, hogy visszafordult volna, amint meglátta a rengeteg jelöltet - írja a Bors.

Forrás: Facebook/Röhrig Géza

“Az akkori barátnőm látta a tévében, hogy olyan embereket keresnek, akik kívül-belül hasonlónak érzik magukat József Attilához, ő mondta, jelentkezzem. Kétszáz József Attila, mindegyik bajuszos, azt hittem, menten visszafordulok, de akkor megláttam Törőcsik Marit” - mondta a lapnak a színész, aki elmesélte, mi volt még hatással kettejük kapcsolatára.

Forrás: Mozinet

“Felkarolt, és ezért nagyon hálás vagyok neki, rettentően fontos nekem. Ő már akkor a szakma királynője volt, nem kellett erőlködnie egyik szerephez sem. Mari, aki maga is örökbe fogadott egy gyereket, tudta, én is örökbe fogadott vagyok, ez is megpecsételte a kapcsolatunkat. Én csodáltam őt, ő pedig folyamatosan rajtam tartotta a szemét, figyelt, és azóta sem felejtett el" - mesélte Röhrig, akit a minap is meghatott a színésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.