Rebel Wilson: "Valaki drogot rakott az italomba!"

drog Rebel Wilson kábítószer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rebel Wilson elég kemény napra ébredt, egy átmulatott éjszaka után. Úgy érezte, hogy átment rajta egy kamion. Állítása szerint azért, mert valaki drogot csempészett az italába.

Rebel Wilson a napokban egy Twitter üzenetben arra kérte rajongóit, hogy figyeljenek a szórakozóhelyeken, ugyanis úgy járhatnak, mint ő, akinek valaki drogot rakhatott a poharába.

Rebel Wilson Forrás: AFP/Jason Merritt

"Hej, srácok! De főleg a lányok figyeljenek! Kérlek, legyetek szuper óvatosak, amikor a klubbokban iszogattok. A legutóbb az egyik trendi bárban egyetlenegy italt ittam, de valaki kábítószert rakhatott bele, mivel másnap nagyon fáradt voltam, és órákig nem tudtam semmire sem fókuszálni. Szerencse, hogy épségben hazaértem, de tényleg úgy éreztem, mint akin átment egy kamion. Vigyázzatok magatokra!"

Durva éjszakája volt Rebelnek Forrás: AFP

Wilson egy másik bejegyzésben azt is elmagyarázta, hogy miért is fontos a gyorsaság egy hasonló helyzetben.

"Szerencsés voltam, mivel amikor megittam az italom negyedét, éreztem, hogy valami nem oké, ezért gyorsan kapcsoltam és hazamentem, mielőtt még elveszíthettem volna a kontrollt."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.