Alig lehet ráismerni Axl Rose-ra

Forrás: Northfoto -
AC/DC Guns N Roses zenész Axl Rose énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljárt az idő a Guns N' Roses énekese felett is, akit a minap Atlantában kaptak lencsevégre.

Kissé ápolatlan külsővel kapták lencsevégre a napokban az immár 54 éves Axl Rose-t. A Guns N' Roses énekesének, akit Atlanta utcáin láttak, védelmére szóljon, hogy egy igazi rockertől nem is várhatnak mást.

Forrás: Northfoto

Axl Rose egyébként Brian Johnson helyét készül átvenni az AC/DC jelenlegi turnéján, miután az énekest a teljes megsüketüléssel ijesztgették kezelőorvosai. Ha mindez igaz, akkor mozgalmas év áll Axl Rose előtt, ugyanis a hírek szerint újra összeáll a Guns N' Roses is.

Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-farm-cimu-show-jatekosa-dora-ongyilkos-akart-lenni.htmlTöbb fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoSusan Sarandon balesetet szenvedetthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-susan-sarandon-balesetet-szenvedett-labmerevitot-hord-a-szineszno.htmlA 69 éves színésznőt mosolyogva, hűséges társával kapták lencsevégre a lesifotósok, akik egy kellemetlen meglepetést is megörökíthettek. Susan Sarandon lába ugyanis megsérült. TV + Sztárok--Lajcsi: "Nem bujkálok. Tisztázom magam, aztán meglátom, veszem-e a kalapomat"http://www.life.hu/sztarok/20160329-lagzi-lajcsi-galambos-lajos-zenesz-nem-bujkal-tisztazza-magat-aztan-menne-kulfoldre.htmlHazatért családjával, de elképzelhető, hogy nem marad sokáig Magyarországon Lagzi Lajcsi. A zenész ugyanis nem biztos benne, hogy van maradása azon a helyen, ahol meghurcolták őt és a szeretteit.TV + SztárokOrigoDobrády Ákos: "Esztit minden nap meglocsolom"http://www.life.hu/sztarok/20160329-dobrady-akos-jozan-laszlo-fenyo-ivan-a-penzert-vagy-a-pirostojasert-mennek-locsolnak-a-celebek.htmlA gyerekek a pénzért, vagy a piros tojásért mennek locsolni? Ezt a kérdést tettük fel a magyar celebpasiknak, Dobrády Ákosnak, Fenyő Ivánnak, Száraz Dénesnek és Józan Lászlónak. Hogy locsolkodnak-e ma a híres művészek, kiderül a Life.hu videójából.TV + SztárokOrigoGáspár Evelin is posztolt húsvétra: Lesd meg, hol pihenget most!http://www.life.hu/sztarok/20160328-gaspar-evelin-husvetkor-a-balatonnal-jart-es-posztolt-is-egy-kepet.htmlMíg Csobot Adél gömbölyödő pocakot, Dukai Regina nyuszifület, Zimány Linda pedig nyuszipopót posztolt, addig Baukó Éva kitette a melleit. Természetesen Aleska Diamond rajongói sem maradhattak üzenet nélkül, így a híresség küldött is egy méretes spárgát Instagram-követőinek. Kiszel Tünde pedig otthonába engedett betekintést.TV + Sztárok--Otthagyta a közös családi üzletet David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-david-beckham-exfutballsztar-kileptt-felesege-victoria-beckham-divatmarkajabol-mint-igazgato.htmlA Beckham család feje szép csendben maga mögött hagyta felesége, Victoria Beckham divatmárkájának igazgatói székét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.