Susan Sarandon balesetet szenvedett

boka baleset Susan Sarandon
A 69 éves színésznőt mosolyogva, hűséges társával kapták lencsevégre a lesifotósok, akik egy kellemetlen meglepetést is megörökíthettek. Susan Sarandon lába ugyanis megsérült.

A Oscar-díjas sztár nem kis meglepetést okozott, amikor megjelent a hatalmas lábmerevítővel a bal lábán. A színésznő éppen távozóban volt egy talkshow felvételéről, amikor a paparazziknak sikerült lefotózniuk.

Forrás: NORTHFOTO

Kiskutyájával a karjában örökítették meg, és volt még egy meglepő tartozéka is. Nem kell megijedni, szerencsére nem súlyos a színésznő sérülése, csupán kificamította a bokáját, ami miatt még néhány hétig viselnie kell a hatalmas, szürke lábmerevítőt.

Voksán Virágból újra nyuszilány letthttp://www.life.hu/sztarok/20160329-voksan-virag-playmate-nyuszilany-lett-es-hatalmas-fuleket-kapott-magara.htmlA playmate ezúttal viszont nem a nyuszis magazin címlapján meztelenkedett, hanem igazi fülekkel ugrált a fűben. TV + Sztárok--Otthagyta a közös családi üzletet David Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-david-beckham-exfutballsztar-kileptt-felesege-victoria-beckham-divatmarkajabol-mint-igazgato.htmlA Beckham-család feje szép csendben maga mögött hagyta felesége, Victoria Beckham divatmárkájának igazgatói székét. TV + Sztárok--Megjárta a poklot a Happy Gang egykori énekese, Mohahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-moha-enekes-zenesz-a-happy-gang-egykori-enekese-megjarta-a-poklot.htmlMoha mélypontra jutott, majd pszichiátrián kezelték, ám álltja 2016 a visszatérés éve lesz és rendbehozza életét és zenei karrierjét. TV + Sztárok--A királynő parancsára haza kellett térniük Vilmoséknakhttp://www.life.hu/sztarok/20160329-ii-erzsebet-kiralyno-parancsara-vissza-kell-terniuk-londonba-vilmosnak-es-katalinnak.htmlNem időzhet tovább a királyi pár vidéki birtokukon, ugyanis Erzsébet királynő ezt nem nézi jó szemmel. Katalinnak és Vilmosnak így felfüggesztve a pihenést, haza kellett térniük. TV + Sztárok--Öngyilkos akart lenni a Farm első párbajgyőztese, Dórahttp://www.life.hu/sztarok/20160329-a-farm-cimu-show-jatekosa-dora-ongyilkos-akart-lenni.htmlTöbb fontos embert is elveszített az életéből a háromgyermekes anyuka, aki a tragédiák miatt öngyilkos akart lenni. TV + SztárokOrigoCurtis minden héten megiszik egy üveg viszkithttp://www.life.hu/sztarok/20160329-curtis-zenesz-minden-heten-megiszik-egy-uveg-viszkit-edz-a-fesztivalszezonra.htmlA Life.hu riportere mikrofonvégre kapta a TV2 sztárját. Videónkban a fesztiválszezonról, a csajozásról, a közös tervekről és a gyermekáldásról faggattuk Curtist.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.