Freddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválon

Freddie Eurovíziós Dalfesztivál vetélytárs konkurens
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. 

Freddie vetélytársa, a fehérorosz versenyző, Ivan a Help You Fly című dalát adná elő, ráadásul nem is akárhogyan: meztelenül és farkasokkal.

Ám egyelőre a szabályok még nem teszik lehetővé a meztelen nemi szervek mutogatását, ahogy azt sem, hogy vadállatok szaladgáljanak a színpadon,

veszélyeztetve ezzel a stábot és a nézőket egyaránt.

Freddie Fotó: Polyak Attila - Origo

Az extrém elképzelésekkel megáldott fellépő ellen Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie is indul, és biztosak vagyunk benne, hogy magyar színekben, és persze felöltözve is elkápráztátja majd a közönséget.

Ezért nem iszik alkoholt Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20160325-aleska-ezert-nem-iszik-alkoholt.htmlMeglepő kijelentést tett az egykori pornószínésznő, Aleska. A sztár ugyanis egyáltalán nem iszik alkoholt, és azt is elmondta, hogy miért. TV + Sztárok--Börtönre ítélték kiskorú megrontása miatt Adam Johnsonthttp://www.life.hu/sztarok/20160324-bortonbe-kerul-az-angol-valogatott-futballista-adam-johnson.htmlKiskorú megrontása miatt bűnös Adam Johnson, aki maga is beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal. TV + SztárokAFPHúszezreseken hajtja álomra fejét Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tengernyi-huszezresen-alszik-gyozike.htmlAz immár kigyúrt testű Gáspár Győző a közösségi oldalán rukkolt elő egy fotóval, amin láthatóan megvalósult minden milliomos álma: húszezreseken alszik. TV + Sztárok--Színészek, akik aprópénzért vállaltak el egy kiváló szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20160323-szineszek-akik-nem-sok-penzt-kertek-egy-kivalo-filmszerepert.htmlManapság már világsztárok, de egykor filléreket kaptak egy-egy szerepért. De az sem ritka, hogy egy már befutott színész aprópénzért vállal egy szerepet az igényesebb produkció érdekében. Nézzük meg, hogy kik is ők! TV + Sztárok--Snoop Dogg azt üzente, hogy ellátogat Marosbogátrahttp://www.life.hu/sztarok/20160321-snoop-dogg-azt-uzente-hogy-ellatogat-marosbogatra.htmlA kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be Snoop Dogg az Instagram-oldalán. A polgármester ki is jelentette, hogy tárt karokkal várja a reppert, aki azt ígérte, hogy hamarosan érkezik. TV + Sztárok--Medveczky Ilona Dubajban szerelmeskedett a napfénnyelhttp://www.life.hu/sztarok/20160322-medveczky-ilona-dubaiban-mulatott.htmlMedveczky Ilona a legutóbbi Facebook-posztjában mutatta meg irigylésre méltó alakját, amint egy napágyon sütkérezett Dubajban. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.