Jake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálán

Forrás: AFP -
halál színész Heath Ledger Jake Gyllenhaal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken.

A 35 éves Jake Gyllenhaal nemrég egy interjúban őszintén, ám szűkszavóan beszélt a 2008-ban elhyunt színészről. Ez az egy mondat azonban mindent elárul arról, hogy

a színész miként is kezeli Heath Ledger halálát.

"Annyira megérintett a halála, hogy sem akkor, sem pedig most nem tudok a nyilvánosság előtt beszélni róla" - mondta a People magazinnak.

Jake Gyllenhaal és Heath Ledger a Brokeback Mountain című filmben Forrás: AFP

Az egész világot megrázta Heath Ledger 2008. január 22-i halála. A Lovagregény, valamint a Túl a barátságon filmek főszereplője, és A sötét lovag című filmben Jokert alakító

Ledger halálát drogtúladagolás okozta.

Nemrég nyilvánosságra került az a napló, amit a színész vezetett élete utolsó időszakában, újabb tervek szerint pedig még dokumentumfilmet is készítenek halála előtti utolsó napjairól.

Tiszta apja! Hatalmasat nőtt Heath Ledger lánya

Mindössze 2 éves volt Matilda Ledger, amikor világhírű édesapja elhunyt. Így fest most Heath Ledger és Michelle Williams közös lánya. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.