Jim Carrey a világ legjobb vendége - Elképesztő borravalót hagyott

Forrás: AFP/Michael Kovac -
étterem Jim Carrey borravaló sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi színész igazán nagyvonalúnak bizonyult pár nappal ezelőtt, amikor több száz dollár borravalóval jutalmazta meg az őt kiszolgáló pincért. 

Jim Carrey mindig is híres volt közvetlenségéről és kedvességéről. A sztár most egy New York-i étteremben volt különösen jó fej, amikor a fizetésre került a sor. A vígjátékok királya körülbelül 151 dollárnyi, azaz 41 ezer forintnyi értékben ebédelt a barátival, a pincér legnagyobb meglepetésére pedig - rendkívül gavallér módon - 225 dollárt, vagyis 61 ezer forintot hagyott ott az asztalon borravaló gyanánt - írja a Mashable.

Forrás: AFP/Michael Kovac
Gönczi Gábor a Tényekről: "Újra az iskolapadban érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20160411-gonczi-gabor-a-tv2-musorvezetoje-ujra-az-iskolapadban-erzi-magat.htmlA műsorvezetőt hamarosan a Tények műsorvezetőjeként láthatjuk. Gönczinek majdnem húszéves pályafutása során ez a második munkahelye. TV + Sztárok--Farm: Norbi leborotválta Brigit - Ilyen egy kanos macsóhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-az-rtl-klub-farm-musoraban-farm-norbi-rendbe-tette-farm-brigit-es-leborotvalta.htmlAz izmos macsó megmutatta, milyen, amikor egy nő minden porcikájáról gondoskodik. TV + Sztárok--Ők a Nagy Duett első kiesői: Cinthya Dictatornak és Varga Viktornak távoznia kelletthttp://www.life.hu/sztarok/20160410-ok-a-nagy-duett-elso-kiesoi-cinthya-dictatornak-es-varga-viktornak-tavoznia-kellett.htmlA sztárokat megénekeltető műsorban a rengeteg hamis hang közül megvan, kik azok, akiket nem szeretnének többet hallani a nézők. Egyetértünk. TV + SztárokOrigoKi gondolta volna? Pachmann Péternek énekesi múltja is vanhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-pachmann-peter-nem-eloszor-all-szinpadra-a-nagy-duettben.htmlNem teljesen idegen A Nagy Duett nem profi fellépőjétől az éneklés. A TV2 híradósának ugyanis volt már egy koncertturnéja.TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Keleti Andi összefeküdt Peter Sramekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-keleti-andi-osszefekudt-peter-sramekkel-a-nagy-duettben.htmlA gyönyörű táncosnő egy franciaágyban évelődött Peterrel és egészen jól dalolásztak együtt. TV + SztárokOrigoRémes hangokkal indult A Nagy Duett - Cinthya Dictator is szabadulna a szenvedéstőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160410-a-nagy-duettben-cinthya-dictator-es-varga-viktor.htmlCinthya Dictator hangjától eltekintettünk volna és a jövőben is kibírnánk nélküle. Neki köszönhetően már az első adásban sikerült túlszárnyalni Hajdú Pétert. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.