"Percekig zúgott a vastaps" - Szívszorító módon üzent Kulkának Vujity Tvrtko

Forrás: TV2 -
Kulka János erő agyvérzés stroke üzenet Vujity Tvrtko vastaps előadás Tiszaújváros
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A riporter előadása során arra kérte a közönséget, vastapssal küldjenek erőt a lábadozó színművésznek.

Vujity Tvrtko csütörtök este Tiszaújvárosban tartott előadást. Mint hivatalos közösségi oldalán írta, előtte az utolsó színháztermi előadás épp Kulka János estje volt.

"

Előadásom megkezdésekor - rendhagyó módon - azt kértem az én drága közönségemtől, hogy úgy küldjünk erőt, ahogy azt egy művész a legjobban szereti, ahogy őt legjobban elismerjük"

Kulka Jánost kedden este a Honvédkórházba, majd mentővel az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe szállították. A színművészen életmentő műtétet kellett végrehajtani – ezt családja is megerősítette. A Katona József Színház is közleményt adott ki a színművész állapotával kapcsolatban. A legutóbbi értesülések szerint Kulka János egy vérrög okozott sztrókot, a színész a legfrissebb hírek szerint pedig magához tért az életmentő beavatkozás után.

Nem spórol a TV2 Hajdú Péter új műsorán: 300 milliót költ ráhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-300-milliot-kolt-a-tv2-hajdu-peter-uj-masorara-showtime-hajdu-peterrel-cimure.htmlA Showtime Hajdú Péterrel camű műsor első adása április 29-én kerül képernyőre. A vendéglistája titkos, de egy-két név azért kiszivárgott és az is, hogy állítólag a Millenáris Központ megastúdiójában forgatnak, és legalább 300 millió forintba kerül. TV + Sztárok--Piros tűsarkúban főzött Sarka Katahttp://www.life.hu/sztarok/20160415-sarka-kata-modell-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-piros-tusarkuban-fozott.htmlHajdú Péter felesége nem önszántából vette fel a lábbelit, hanem Lázár egyik nehezítése miatt, de így legalább megmutatta cipőgyűjteményének egy részét a közönségnek. TV + Sztárok--Megvan a Farm negyedik biztos párbajozójahttp://www.life.hu/sztarok/20160414-farm-sanya-a-farm-egyik-parbajozoja.htmlAhogy megírtuk, szerda este a negyedik kiválasztás is megtörtént a Farmon. A legtöbb szavazatot Attila és Sanya kapta, így a heti gazdának, vagyis Briginek közülük kell majd kiválasztani, hogy melyikük menjen biztosan párbajozni.TV + SztárokOrigoStahl Juditot verték az úszóedzések alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-stahl-judit-hiradost-es-uzletasszonyt-vertek-az-uszoedzesek-alatt.htmlAz egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők. TV + Sztárok--Liptai Claudia: "Azt gondoltam, hogy átharapom a torkánál a világot"http://www.life.hu/sztarok/20160414-liptai-claudia-musorvezeto-azt-gondoltam-hogy-atharapom-a-torkanal-a-vilagot.htmlMit jelentettek a kilencvenes évek Liptai Claudiának? A Nagy Duett műsorvezetője elárulta. TV + Sztárok--A szomszéd állítja: Norbiék medencéjének vize áztatta az utcáthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-schobert-norbit-megvadoltak-hogy-a-medenceje-vizat-az-utcara-engedi-es-elarasztotta-vele-a-kozelben.htmlA fitneszgurut az a vád érte, hogy medencéjük vizét az utcára engedik, elárasztva ezzel a lakók telkét. Egyik szomszédjuk állítja, hogy a szennyezett víz szabadon folyt.TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.