Megzsarolták Vujity Tvrtkót

Forrás: TV2 -
zsarolás pénz Vujity Tvrtko sapka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.

A TV2 egykori műsorvezetője a Facebookon számolt be megdöbbenve arról, hogyan verte át egy magát rajongónak mondó nő.

Forrás: TV2

„Ma reggel megkaptam életem üzleti ajánlatát: Hajdúszoboszlón lefotózott egy nő úgy, hogy nem volt rajtam sapka, aztán odajött hozzám és felajánlotta, hogy ha adok neki 20.000 forintot, akkor nem adja el egy bulvárlapnak a képet (azt hiszem azok 10 vagy 15 ezret fizetnek). Hát, gratulálok! Gazdagodjon bátran, Tisztelt Asszonyom!”

A Bors megkereste Tvrtkót, aki részletesen mesélt az esetről:

"Először odajött hozzám ez a középkorú nő és azt mondta, hadd készítsen velem közös fotót. Nem volt ez ellen kifogásom, de szerettem volna megtörölközni (épp a medencéből jöttem ki) és fel szerettem volna venni a sapkámat. Ezt közöltem is vele, mire ő azt válaszolta, hogy egyébként már lefotózott sapka nélkül, és úgy gondolja, ha adok neki húsz ezer forintot, akkor nem adja el egy bulvárlapnak a képet Hiába végeztem el számtalan iskolát, beszélek több nyelven, először fel sem fogtam, hogy mit mondott. Egyszerűen nem tudtam értelmezni. Majd pár másodperc múlva, amikor magamhoz tértem az első sokkból, a lehető legudvariasabban azt mondtam neki, nem érzi azt hogy ez esetleg illetlen dolog lenne? A nő kapásból válaszolt: „A mai világban mindenki pénzből él uram.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.