műsorvezető díszlet műsor Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Showtime Hajdú Péterrel április végén kerül képernyőre és kéthetente jelentkezik majd, egyelőre nagyon titkolózik a TV2.

Az első adásban ott lesz Gönczi Gábor és Berki Krisztián is, a vendégek pedig nem csak beszélgetni, hanem játszatni is fognak a műsorvezetővel. Az Origón már látható pár fotó a stúdióról.

Forrás: EVA/Eva

Ahogy korábban mi is megírtuk, a stáb állítólag a Millenáris Központ megastúdiójában forgat, mely legalább 300 millió forintba kerül.

Forrás: EVA/Eva

Lola: "A gyermekemnek tekintem!"http://www.life.hu/sztarok/20160419-lola-uj-dalat-a-parjaval-kozosen-alkotta-az-enekesno-gyonyoru-helyen-forgatott-a-sztar.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű énekesnőt faggatta a legújabb daláról, melyet a szerelme segítségével vettek fel Horvátország mesés partjainál. TV + Sztárok--Így fesztiváloznak a legnagyobb világsztárok Kaliforniában - Fotók! http://www.life.hu/sztarok/20160418-fesztival-fotok-mihalik-eniko-es-palvin-barbara-is-lott-egy-szelfit-coachella-fesztival.htmlA Kalifornia állambéli Indio városában megrendezett Coachella fesztivál szinte minden évben több millió embert vonz, ami nem véletlen: a világsztár fellépők mellett könnyen találkozhatunk akár egy-egy hollywoodi hírességgel is. TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita már tudja, miért esett ki a Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-debreczeni-zita-modell-a-tv2-nagy-duett-szereploje-mar-tudja-a-kiesesuk-okat.htmlA fotós, amikor visszanézte a Nagy Duettben előadott produkciójukat, viccesen azt mondta, a fején lévő hajcsavarókkal borzasztóan nézett ki, és már érti, mi lehetett a hiba, ami a kieséshez vezetett. TV + Sztárok--Elton John és J. K. Rowling is a legadakozóbb sztárok közé tartoznakhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-ime-ok-a-legadakozobb-vilagsztarok.htmlGondoltad volna? A Harry Potter könyvek írója és Elton John is azok közé a sztárok közé tartozik, akik a leginkább segítenek másokon. Rowling tavaly például 10 millió fonttal, míg Elton közel 30 milló fonttal támogatta a rászorulókat. TV + Sztárok--80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanyahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-az-rtl-klub-farm-cimu-musoranak-jatekosa-sanya-elvesztette-80-millios-hazat-csaladi-viszaly-miatt.htmlEgy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának. TV + SztárokOrigoMegzsarolták Vujity Tvrtkóthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-megzsaroltak-vujity-tvrtkot.htmlÁrtatlan rajongói fotónak indult, zsarolás lett belőle. Alaposan átverték Vujity Tvrtkót.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.