színésznő Jóban Rosszban Cseke Katinka műsorvezetés Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Fradi-vezér az Édes Élet című műsorban tett pikírt megjegyzést kolléganőjére.

Mint köztudott, Berki Krisztián őszintesége a hazai sztárokat sem kíméli: illette már megjegyzéssel Sarka Katát, Friderikusz Sándorhoz is volt néhány keresetlen szava, Vujity Tvrtkóval pedig élő adásban vitázott össze. Az egykori Fradi-vezér, aki belekósolt már a műsorvezetés világába is, ezúttal az Édes Életben szólt be kolléganőjének, Cseke Katinkának, ami inkább viccesen, semmint bántón sült el. Nézd meg alább, mint mondott neki:

Forrás: Facebook/Édes Élet

Berki Krisztián: A kislányomnak természetes a szájra puszi

Sokaknál kiverte a biztosítékot az a cuki apa-lánya fotó, ami a közelmúltban készült Berki Krisztiánról és a kis Natiról. Berki Krisztián később közösségi oldalán igyekezett tiszta vizet önteni a pohárba. A képek enyhén szólva is megosztották a kommentelőket, többen felháborítónak tartják, hogy az apa szájon puszilja gyermekét. A Life.hu olvasóit is megkérdeztük erről, a szavazók több mint fele elfogadhatatlannak tartja ezt a fajta szeretetkifejezést, és Hevesi Kriszta szexuálpszichológus is megszólalt az ügyben. A véleményét itt olvashatod.
Kiderült: ezért viccelődik ennyit mostanában Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-egyre-tobbet-viccelodik.htmlA mindig komoly és keveset mosolygó Victoria Beckhamre rá sem lehet ismerni mostanában. Mint kiderült, nem véletlenül bolondozik annyit az énekesnőből lett divattervező. TV + SztárokNorthfotoVictoria Beckham nem szeretett Spice Girls-tag lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160428-victoria-beckham-enekesno-es-divattervezo-nem-erezte-jol-magat-a-spice-girls-lanycsapatban.htmlMinden idők egyik leghíresebb lánybandájának egykori menedzsere szerint Victoria sosem érezte magát jól énekesnőként, és a divatban talált rá igazán önmagára. TV + Sztárok--6 pillanat, amiért egy egész ország imádja Kulka Jánosthttp://www.life.hu/sztarok/20160418-kulka-janos-szinmuvesz-legjobb-pillanatai.htmlKulka Jánost nemrég agyvérzés miatt szállították kórházba, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színész a család legutóbbi hivatalos közleménye szerint már magához tért, állapota folyamatosan és gyorsan javul. A Life.hu ennek örömére összegyűjtötte Kulka János azon emlékezetes pillanatait, amik miatt reméljük, hogy még nagyon sokáig köztünk lesz szerepvállalásaival, produkcióival. A vele kapcsolatos jó hírekkel pedig később még tovább tudjuk gyarapítani a listánkat. TV + Sztárok--Stahl Juditot verték az úszóedzések alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-stahl-judit-hiradost-es-uzletasszonyt-vertek-az-uszoedzesek-alatt.htmlAz egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők. TV + Sztárok--Történelmi pillanat: íme, Mary-Kate és Ashley Olsen első szelfijehttp://www.life.hu/sztarok/20160414-mary-kate-es-ashley-olsen-szinesznok-elso-szelfije-az-instagramon.htmlLejárt a rejtőzködés ideje: a világ egyik leghíresebb ikerpárja elkészítette életük első önfotóját, és közzé is tették Instagram oldalukon. TV + Sztárok--Elképesztő formában van az 58 éves Gloria Estefanhttp://www.life.hu/sztarok/20160427-gloria-estefan-enekesno-elkepeszto-formaban-van-akar-10-evet-is-letagadhat.htmlA többszörös Grammy-díjas énekesnő simán letagadhat akár 10 évet is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.