Nekiestek a kommentelők Gundel Takács Gábornak

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Gundel Takács Eurovíziós Dalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook-kommentelők szerint az Eurovíziós Dalfesztivál hazai műsorvezetője, Gundel Takács Gábor homofób megjegyzést tett. 

"Azok a nézők, akik most csak hallgatták a produkciót, és nem nézték, jobban jártak" - kommentálta a lengyel Michal Szpak produkcióját Gundel Takács. A megjegyzés kiverte a biztosítékot sok nézőnél, sőt, még azt is felhozták, hogy korábban Conchita Wurstra tett hasonló megjegyzést.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Gundel Takács Gábor miért ilyen felszínes, primitív, homofób s...fej?! Nem először szól be, szól le valakit fanyalgóan élő műsorban. Őt minősíti. De a tévécsatornát is (Duna Televízió), amely büntetés nélkül hagyja az ilyen megnyilvánulásait" - írta egy kommentelő.

"A lengyel fiút gusztustalan módon szólta le Gundel. Tele az aréna melegzászlókkal, melegekkel, és Gundel ilyen és hasonló homofób beszólásokkal szórakoztat minden évben. Érthetetlen. Egy ilyen tapasztalt tévés nem engedheti ezt meg magának. Senki sem" - helyeselt egy másik.

Tényleg túllőtt a célon Gundel Takács?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.