Szívek szállodája sorozat plakát
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostanában nem telik el úgy nap, hogy ne derülne ki egy újabb infó a Szívek szállodája folytatásáról. A legújabb fejlemény pedig, hogy végre megszületett a plakát és a cím is!

Sokakat felvillanyozott, amikor kiderült, hogy újabb évad készül a Gilmore lányok kalandjaiból. Természetesen azóta mi is kíváncsian figyeljük, hogy milyen újdonságokkal kecsegtet a Szívek szállodája, főleg, mióta hivatalosan is megerősítették, hogy Sookie-t játszó Melissa McCarthy is visszatér a sorozatba.

Forrás: viasat3

A napokban pedig végre az újabb évad címe is napvilágot látott: A Year in the Life. Ráadásul a plakát is megjelent:

Forrás: Facebook

Szegény David Hasselhoff elpanaszolta bánatát: Nincsen pénzehttp://www.life.hu/sztarok/20160520-szegeny-david-hasselhoff-tenyleg-szegeny-lett.htmlDavid Hasselhoff nemrég arról panaszkodott, hogy rettenetes anyagi helyzetbe került, minderről pedig a volt neje tehet. TV + Sztárok--Jessica Simpson mellei akkorák, hogy elfoglalták az egész internetethttp://www.life.hu/sztarok/20160518-jessica-simpson-mellei-alig-fernek-el-a-szuk-ruhacskajaban.html Amerika kedvenc színésznő-énekesnője elképesztő alakkal érkezett meg Beverly Hills-be. TV + SztárokAFPHová tűnt a szexi Harrison Ford?http://www.life.hu/sztarok/20160517-nagyon-megoregedett-harrison-ford.htmlSzinte sokkot kaptunk, amikor megláttuk az egykor szívdöglesztő Harrison Fordról készült legújabb fotót, amely azt bizonyítja: sajnos a színész felett is eljárt az idő. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi: A betegségem miatt már megtapasztaltam, mi az, hogy ˝Most élsz˝http://www.life.hu/sztarok/20160513-norbi-keszul-a-nagy-duettre-most-megmutatja-az-erzelmesebb-oldalat.htmlA Nagy Duett következő adásában ismét számíthatunk a remek hangulatra, amit Keresztes Ildikó és Schobert Norbi garantál. Ám itt akad egy csavar, ugyanis a páros most egy komolyabb produkcióval készül. A Mokkában erről és Norbi félelmeiről is szó esett. TV + Sztárok--Mihalik Enikő fenekét csak egy szál semmi választotta el attól, hogy mindenki lássahttp://www.life.hu/sztarok/20160513-csupasz-popsival-ment-vacsorazni-mihalik-eniko.htmlSzerencsésnek érezhették magukat azoka a férfiak, akik ott vacsoráztak, ahol nemrég Mihalik Enikő is megjelent. A gyönyörű modell ugyanis egy átlátszó ruhában lépett be az étterembe. TV + Sztárok--Kanye West Emily Ratajkowsky-val csalja Kim Kardashiant?http://www.life.hu/sztarok/20160512-ugy-tunik-valaki-elcsabitotta-kanye-westet.htmlMár több pletyka is szárnyra kelt Kanye West és Kim Kardashian cseppet sem zökkenőmentes házasságáról, de eddig mindig kitartottak egymás mellett. Ám most úgy tűnik, hogy Kanye fejét elcsábította egy másik nő… TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.